• Zeitgard Cleansing Tool

Zeitgard Cleansing Tool

**De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof MICROSILVER BG™. MICROSILVER BG™ bestaat uit zuiver zilverpoeder met een zeer poreuze moleculaire structuur. De speciale functie: MICROSILVER BG™ reguleert duurzaam de vorming van nieuwe bacteriën.

De innovatieve gezichtsborstel met oscillatietechnologie voor een effectieve maar zachte reiniging van de huid zorgt in combinatie met LR ZEITGARD reinigingscrème voor een tijdloos mooie, stralende huid. De Face Cleansing Tool overtuigt met een uniek hygiëneconcept. De zachte borstelvezels van de reinigingsborstel zijn doordrenkt met antibacteriële Microsilver BG™*.

Toepassing

STAP 1: Bevochtig uw gezicht voor gebruik met water en verdeel de reinigingscrème over uw huid. Schakel het apparaat in en begin met het voorzichtig reinigen van de linker- en rechterkant van het gezicht en het voorhoofd (T-zone) - telkens gedurende ongeveer 20 seconden.

STAP 2: Zuiver de gezichtshuid na de reiniging met de LR ZEITGARD gezichtstoner.

FAQ

Effectieve reiniging is de basis voor een tijdloos mooie huid. De moderne oscillatietechnologie van het Zeitgard Pro Cosmetic Device maakt een zachte gezichtsreiniging mogelijk die tot 10 keer effectiever is. De huidtextuur wordt verbeterd, de huidstructuur gladgestreken. Voor dagelijks gebruik in combinatie met LR ZEITGARD Reinigingscrème - geschikt voor alle huidtypes.

*De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch gaaf dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof MICROSILVER BG™. MICROSILVER BG™ bestaat uit zuiver zilverpoeder met een zeer poreuze moleculaire structuur. De speciale functie: MICROSILVER BG™ regelt duurzaam de vorming van nieuwe bacteriën.


Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Zeitgard Cleansing Tool


 • Tot 10 keer effectievere gezichtsreiniging voor een diep gereinigde, tijdloos mooie, stralende huid
 • Geavanceerd apparaat met oscillatietechnologie
 • Gezichtsreinigingsborstel met antibacteriële Microsilver BG™**.
 • Te gebruiken met LR ZEITGARD Cleansing Cream.

  €31,48


 • Vergelijkbare producten

  ZEITGARD Care & Brush Set

  ZEITGARD Care & Brush Set

  €339,89

  ZEITGARD Care & Brush Set

  ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic Device van ..

  €339,89

  ZEITGARD Pro + opzetborstel

  ZEITGARD Pro + opzetborstel

  €324,99

  ZEITGARD Pro + opzetborstel

  ZEITGARD Pro + opzetborstelOntdek een nieuw niveau voor uw dagelijkse schoonheidsroutine thuis: de Zeitgard Pro Cosmetic, waarvoor patent is aangevraagd*, is ee..

  €324,99

  Cleansing Set 2 + GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

  Cleansing Set 2 + GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

  €79,47

  Cleansing Set 2 + GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

  De ultieme reinigingsset voor een stralende huidEen mooie, stralende huid begint bij een goede reiniging. De Cleansing Set van LR ZEITGARD is de perfecte oploss..

  €79,47