• Cleansing Set 2 + GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

De ultieme reinigingsset voor een stralende huid

Een mooie, stralende huid begint bij een goede reiniging. De Cleansing Set van LR ZEITGARD is de perfecte oplossing voor een effectieve maar zachte reiniging van je gezicht. De set bestaat uit een innovatieve gezichtsborstel, een reinigingscrème en een gezichtstoner.


De Face Cleansing Tool:

De Face Cleansing Tool is een innovatieve gezichtsborstel met oscillatietechnologie. De zachte borstelvezels zijn doordrenkt met antibacteriële Microsilver BG™. Dit zorgt ervoor dat de borstel tot wel 3 maanden hygiënisch schoon blijft. De Face Cleansing Tool reinigt je huid zacht maar grondig en verwijdert make-up, vuil en overtollige talg.


De LR ZEITGARD Reinigingscrème:

De LR ZEITGARD Reinigingscrème is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Face Cleansing Tool. De crème heeft een delicate formule met harungana-extract. Dit extract ondersteunt de regeneratie van de huid en verbetert het aanzien ervan. De reinigingscrème zorgt voor een zachte, gematteerde teint.


De LR ZEITGARD Toner:

De LR ZEITGARD Toner verheldert en verzacht de huid na een behandeling met de Face Cleansing Tool of cavitatiepeeling. De alcoholvrije formule is geschikt voor alle huidtypes en herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid.


Resultaat:

Met de Cleansing Set van LR ZEITGARD geniet je van een stralende, gezonde huid. De set is geschikt voor alle huidtypes en is eenvoudig te gebruiken.

Toepassing 

STAP 1: Bevochtig uw gezicht voor gebruik met water en verdeel de reinigingscrème over uw huid. Schakel het apparaat in en begin met het voorzichtig reinigen van de linker- en rechterkant van het gezicht en het voorhoofd (T-zone) - telkens gedurende ongeveer 20 seconden.

STAP 2: Zuiver de gezichtshuid na de reiniging met de LR ZEITGARD Gezichtstoner.

Inhoud Reinigingscrème 125 ml
Gezichtslotion 200 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Cleansing Set 2 + GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

 • Productcode: 28011

 • Face Cleansing Tool
 • LR Zeitgard Toner
 • LR Zeitgard Reinigingscrème
 • GRATIS Zeitgard Cleansing Tool

  €58,99
  €79,47


 • Vergelijkbare producten

  Zeitgard Cleansing Tool

  Zeitgard Cleansing Tool

  €31,48

  Zeitgard Cleansing Tool

  Zeitgard Cleansing Tool**De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof M..

  €31,48

  Facial Toner

  Facial Toner

  €23,99

  Facial Toner

  Facial TonerDe gezichtstoner verheldert en verzacht de huid na een behandeling met de reinigingsborstel of cavitatiepeeling. Het versterkt de natuurli..

  €23,99

  Face Cleansing Cream

  Face Cleansing Cream

  €23,99

  Face Cleansing Cream

  Face Cleansing CreamDe reinigingscrème reinigt de huid van het gezicht zacht maar grondig in combinatie met de Face Cleansing Tool. De delicate crème..

  €23,99