• ZEITGARD Pro + opzetborstel

ZEITGARD Pro + opzetborstel

Ontdek een nieuw niveau voor uw dagelijkse schoonheidsroutine thuis: de Zeitgard Pro Cosmetic, waarvoor patent is aangevraagd*, is een premium cosmetisch apparaat voor tijdloze schoonheid. Een uitzonderlijk high-tech apparaat dat geavanceerde technologieën zoals ultrageluid en oscillatie combineert met vier verschillende professionele schoonheidsinstrumenten voor salons.

Door het accessoire te verwisselen, herkent het intelligente apparaat de gebruikte technologie.

Gezichtsreinigingsgereedschap: Professioneel reinigingsgereedschap met oscillatie

*Cosmetisch apparaat voor huishoudelijk gebruik met verwisselbare tips, octrooi aangevraagd in Duitsland: Octrooi nr.: 10 2022 200 747.6

Handig om weten

Studies* bewijzen het: ZEITGARD Cleansing Device is een zeer effectieve reiniger voor een schone huid tot in de poriën. Het reinigt de gezichtshuid tot 10 keer effectiever dan een traditionele handmatige reiniging.


Met meer dan 7.000 slagen per minuut oscilleren de borstelfilamenten en bevrijden ze de huid van zelfs de meest hardnekkige onzuiverheden en make-up. Het resultaat is een zichtbaar en blijvend verfijnde huidtextuur.


Het unieke ZEITGARD hygiëneconcept is getest door een gerenommeerd Duits instituut**. De speciaal voor LR ontwikkelde borstelkopfilamenten zijn geprepareerd met antibacteriële Microsilver BG™. Zo blijven ze tot 3 maanden lang hygiënisch onberispelijk.


*Wetenschappelijk onderzoek door het gerenommeerde Dermatest GmbH. Sollicitatieperiode: 6 weken (eind januari tot begin maart 2015), aantal vakken: 40.


** In-use test volgens ASTM E2180

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


ZEITGARD Pro + opzetborstel


De kit bevat :
 • 1x ZEITGARD Pro Cosmetisch Apparaat
 • 1x opzetborstel
 • 1x adapter

  €343,49


 • Vergelijkbare producten

  Zeitgard Cleansing Tool

  Zeitgard Cleansing Tool

  €32,99

  Zeitgard Cleansing Tool

  Zeitgard Cleansing Tool**De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof MICROSILVER..

  €32,99

  LR ZEITGARD apparaat Handstuk met oplader

  LR ZEITGARD apparaat Handstuk met oplader

  €289,99

  LR ZEITGARD apparaat Handstuk met oplader

  LR Zeitgard Pro CosmeticOntdek een nieuw niveau voor uw dagelijkse schoonheidsroutine thuis: de Zeitgard Pro Cosmetic, waarvoor patent is aangevraagd*, is ..

  €289,99