• Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset

Met de Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset haal je een compleet pakket in huis om je mondholte optimaal te verzorgen. De set bevat de Microsilver Tandcreme, de Microsilver Mondspoeling en de Microsilver Mondspray.


De LR MICROSILVER PLUS Tandpasta biedt antibacteriële verzorging voor je tanden en tandvlees. Onze mondholte is namelijk een broedplaats voor bacteriën die zich op het tandoppervlak nestelen en vermenigvuldigen. Ze zetten suikers en voedselresten om in zuur, wat het glazuur kan aantasten. Deze tandpasta is speciaal ontwikkeld om dit tegen te gaan en zorgt voor een frisse adem en gezond tandvlees.


De LR MICROSILVER PLUS Mondspoeling is een antibacteriële mondschoonmaak van LR die zorgt voor een frisse en gezonde mond. In onze mondholte bevinden zich talloze bacteriën, ziektekiemen en virussen. Een onbalans in de mondholte kan leiden tot een onaangename adem, pijnlijke tanden en ontstoken tandvlees. Deze mondspoeling brengt je orale flora in balans en zorgt voor een optimale hygiëne en preventieve bescherming. Het helpt bij het voorkomen van tandplak, cariës en parodontose en zorgt voor gezond en verzorgd tandvlees en sterke tanden.


De LR MICROSILVER PLUS Mondspray is ideaal voor onderweg. Deze spray zorgt direct voor een langdurig fris gevoel in de mondholte. Kiemen, zoals virussen en bacteriën, kunnen zich urenlang verspreiden, vooral wanneer de balans van ons mondmicrobioom verstoord raakt. Deze mondspray bevat antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ die 99,99% van alle kiemen, zoals bacteriën en virussen, elimineert. Het creëert een langdurige beschermende laag die tot wel 12 uur bescherming biedt. De toegevoegde Aloë Vera Barbadensis Gel versterkt de antibacteriële en antivirale werking van MicroSilver BG™ en zorgt voor verzorging en bescherming van het tandvlees.


Met de Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset verzorg je je mondholte optimaal en geniet je van een frisse adem, gezond tandvlees en sterke tanden.

Inhoud Microsilver Tandcreme 75ml
Microsilver Mondspray 30ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset


Set bevat:
 • Microsilver Tandcreme, 75ml
 • Mircosilver Mondspoeling, 300ml
 • Microsilver Mondspray, 30ml

  €56,07


 • Vergelijkbare producten

  LR MICROSILVER PLUS - mondspoeling

  LR MICROSILVER PLUS - mondspoeling

  €31,99

  LR MICROSILVER PLUS - mondspoeling

  LR MICROSILVER PLUS Micosilver Plus - mondspoelingMICROZILVER PLUS ALOË VERA - DE ANTIBACTERIËLE MONDSPOELING VAN HET LR VOOR EEN FRISSE, BESCHERMDE MONDMICROBI..

  €31,99

  LR MICROSILVER PLUS - tandpasta

  LR MICROSILVER PLUS - tandpasta

  €11,29

  LR MICROSILVER PLUS - tandpasta

  LR MICROSILVER PLUS - tandpastaMICROSILVER PLUS Tandpasta - antibacteriële verzorging voor tanden en tandvleesOnze mondholte is een habitat voor een groot aant..

  €11,29

  LR MICROSILVER PLUS - mondspray

  LR MICROSILVER PLUS - mondspray

  €12,79

  LR MICROSILVER PLUS - mondspray

  LR MICROSILVER PLUS - mondsprayElke dag zijn we veel en lang onderweg. We werken, reizen, werken van to-do lijsten en eten en drinken natuurlijk. Kiemen, zoals..

  €12,79