• LR MICROSILVER PLUS - mondspoeling

LR MICROSILVER PLUS Micosilver Plus - mondspoeling

MICROZILVER PLUS ALOË VERA - DE ANTIBACTERIËLE MONDSPOELING VAN HET LR VOOR EEN FRISSE, BESCHERMDE MONDMICROBIOM IN BALANS

Gezondheid voor het lichaam begint in de mondholte. Het hier voorkomende orale microbieelom bevat talloze verschillende bacteriën, ziektekiemen en virussen. Als er sprake is van een onbalans in de mondholte, kan dit leiden tot onaangename gevolgen:

Een ongemakkelijke adem, pijnlijke tanden, ontstoken tandvlees, enz.

Breng je orale flora in balans!

De speciale combinatie van MicroSilver BG™ en Aloë Vera heeft een zeer effectieve synergetische werking en zorgt voor een effectieve hygiëne en preventieve bescherming van de mondholte. Bovendien maximaliseren natriumfluoride, menthol en pepermunt het uitstekende effect en maken het mondspoelmiddel een onverslaanbare beschermer die zorgt voor een aangename frisheid in de hele mondholte.

VOOR EEN GEZONDE BESCHERMING TEGEN TANDPLAK, CARIËS EN PARODONTOSIS

MicroSilver BG™ heeft een ontstekingsremmende werking en het is bewezen dat het de mondholte actief bevrijdt van bacteriën en virussen. MicroSilver BG™ voorkomt de vorming van plaque, cariës en parodontosis, herstelt het evenwicht van het mondmicrobioom (= orale flora) en houdt het ook op lange termijn in balans.

VOOR GEZOND EN GOED VERZORGD TANDVLEES

Aloë Vera Barbadensis Gel versterkt de antibacteriële werking van MicroSilver BG™. Het stabiliseert en regenereert ook de natuurlijke beschermende barrière van het tandvlees in de mondholte en het mondslijmvlies.

VOOR GEZONDE EN STERKE TANDEN

Natriumfluoride (200 ppm F-) versterkt het glazuur en heeft een remineraliserend effect op de tanden, waardoor ze minder gevoelig zijn voor zuuraanvallen en dus minder gevoelig voor cariës.

VOOR EEN LANGDURIGE FRISSE ADEM

Menthol en pepermunt geven zowel de gehele mondholte als de keel een gereinigd gevoel en zorgen voor een aangename frisheid in de gehele mondholte.

VOOR EEN EVENWICHTIG MONDMICROBIOM EN EEN BESCHERMDE MONDHOLTE

De speciale, gelachtige formulering bedekt de oppervlakken van de gehele mondholte als een beschermend schild: over het tandvlees, de tong, de keel en reikt zelfs tot in de ruimtes tussen de tanden. Dit remt de nieuwe vorming van bacteriën en virussen.

In samenwerking met gerenommeerde instituten heeft LR de antibacteriële en antivirale werking van LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION MOUTH WASH bepaald.

Het resultaat mag er zijn: De zeer effectieve mondspoeling laat niet alleen een schoon gevoel achter in de mondholte en de keel, maar kan dankzij MicroSilver BG™ tot 99,99% van alle kiemen zoals bacteriën en virussen verwijderen - een buitengewoon goed resultaat voor een cosmetisch gebitsverzorgingsproduct.

Inhoud 300 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR MICROSILVER PLUS - mondspoeling

€31,99


Vergelijkbare producten

Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset

Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset

€56,07

Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset

Met de Limited LR MICROSILVER Tandverzorginsset haal je een compleet pakket in huis om je mondholte optimaal te verzorgen. De set bevat de Microsilver..

€56,07