• LR MICROSILVER PLUS - mondspray

LR MICROSILVER PLUS - mondspray

Elke dag zijn we veel en lang onderweg. We werken, reizen, werken van to-do lijsten en eten en drinken natuurlijk. Kiemen, zoals virussen en bacteriën, hebben de beste omstandigheden om zich urenlang te verspreiden. Als de natuurlijke balans van onze mondflora, het zogenaamde mondmicrobioom, uit balans raakt, kunnen slechte adem en problemen met tanden en tandvlees het gevolg zijn.

De LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION Oral Spray verfrist onmiddellijk en langdurig. De lichte textuur bereikt gemakkelijk zelfs de ruimtes tussen de tanden en dankzij antibacteriële, antivirale MicroSilver BG™ wordt 99,99% van alle kiemen, zoals bacteriën en virussen, geëlimineerd. MicroSilver BGTM creëert een langdurige beschermende laag die zelfs 12 uur lang bescherming biedt tegen ziektekiemen.

De speciale PLUS:

Aloë Vera Barbadensis Gel stabiliseert en reguleert de natuurlijke beschermende barrière van het tandvlees. Het versterkt ook de antibacteriële en antivirale werking van MicroSilver BG™.

De plantaardige werkzame stoffen salie en echinacea reguleren de aangetaste mondslijmvliezen. Ze ondersteunen ook de ontstekingsremmende werking van MicroSilver BG™.

Munt zorgt voor een aangename frisheid in de gehele mondholte en onderstreept de reinigende werking in de mond die door MicroSilver BG™ wordt bereikt.

Het poetsen van de tanden 's morgens en 's avonds - 's middags en altijd tussendoor - helpt de spray om het tandvlees en de tanden hygiënisch te verzorgen en te beschermen. Voor persoonlijke hygiëne. Suikervrij.

Zuiver zilver tegen bacteriën en virussen

De werkzame stof MicroSilver BG™ scheidt sponsachtige gestructureerde zilverdeeltjes uit en vormt een beschermend net op alle oppervlakken van de mondholte. Kiemen, zoals bacteriën en virussen, hebben geen kans tegen het antibacteriële en antivirale zilver. Zo voorkomt het mondspoelmiddel tandplak, cariës en parodontosis, helpt het het evenwicht van het mondmicrobioom te herstellen en op lange termijn te behouden.

De ontstekingsremmende werking van MicroSilver BGTM is met name gunstig voor zwaar belast tandvlees en geïrriteerde mondslijmvliezen.

Ingrediënten

Ingrediënten: Aqua (Water), Xylit, Alcohol, Glycerin, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aroma, Menthol, Sodium Hydroxide, Silver, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Limonene, CI 42090 (Blue 1)

Toepassing

Aanbeveling voor gebruik:

Indien nodig, spray 1-2 pompbewegingen van LR MICROSILVER PLUS Hygiene & Protection Mouth Spray in de keel - klaar.

De antibacteriële en antivirale werking van MicroSilver BGTM kan tot 12 uur duren.

Bij regelmatig gebruik kan de spray plaque, cariës en parodontosis voorkomen.

Handig om weten

EEN INTACTE ORALE MICROBIOOM IS DE SLEUTEL TOT EEN GOEDE GEZONDHEID

Onze mondholte heeft het op één na meest diverse micro-organisme (na de darm) in het menselijk lichaam. Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat ieder van ons ongeveer 33.000 verschillende soorten bacteriën in de mond draagt. Ze vonden 7.947 soorten op de tong, 4.154 in de keel, ongeveer 7.000 in het speeksel, en in de tandvleeszakken zelfs meer dan 14.000 soorten.

Als het evenwicht van dit "orale ecosysteem" wordt verstoord, bijvoorbeeld door een slechte mondhygiëne, krijgen ziekteverwekkende kiemen de overhand en kunnen ze niet alleen ontstekingen en ziekten in de mondholte veroorzaken, maar ook in het hele lichaam.

Een goede mondhygiëne is daarom essentieel om plaque, cariës of parodontitis te voorkomen, evenals een onaangename ademhaling. Vooral de gebieden binnen de mondholte die we vaak slecht of helemaal niet bereiken met een conventionele tandenborstel worden getroffen.

Regelmatig gebruik van LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION MOUTH WASH bevrijdt de gehele mondholte van schadelijke kiemen en beschermt deze tegen de kolonisatie van virussen en bacteriën door een gelachtige beschermende film.

Het is het waard om te weten:

Wat is het microbioom?

We noemen het microbioom de som van miljoenen micro-organismen die onze natuurlijke beschermlaag vormen tegen ziektekiemen en andere indringers, bijvoorbeeld op onze huid en in de mondholte. Een intacte huid en mondflora beschermen ons tegen invloeden van buitenaf.

Tijdens lange werkdagen en drukke agenda's is er vaak geen tijd voor mondhygiëne. Tussen het poetsen van onze tanden door eten en drinken, kunnen ziektekiemen zoals bacteriën en virussen zich ongehinderd verspreiden. Een overmaat aan vreemde kiemen verstoort ons mondmicrobiome en tast de natuurlijke beschermende barrières aan. Slechte adem, plaque, cariës en parodontosis kunnen het gevolg zijn.

Een gezond microbieel evenwicht voorkomt onaangename tandproblemen. Bij regelmatige mondhygiëne, bijv. 's morgens en 's avonds tandenpoetsen en het gebruik van LR MICROSILVER PLUS mondspray tijdens de lunch, wordt de mondmicrobiom optimaal ondersteund.

FAQ

Wat is MicroSilver BG™?

De antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ is een zeer poreus zilver (zilverpoeder, gemiddelde deeltjesgrootte van ca. 7-10 μm) met een sponsachtige oppervlaktestructuur (zichtbaar onder de elektronenmicroscoop). Het heeft een groot, antimicrobieel actief oppervlak, waarvan het effect wordt gebruikt in de producten van de LR MICROSILVER PLUS-serie voor cosmetische toepassing op de (slijm)huid.

MicroSilver BG™ is bedoeld om de bacteriën en virussen die aanwezig zijn op de (slijm)huid te elimineren, die de beste voorwaarden vinden voor groei, vooral bij huidletsels, zoals kleine verwondingen in de mondholte en huidirritaties. Het effect van MicroSilver BG™ is voornamelijk gebaseerd op het verstoren en beïnvloeden van enzymatisch gecontroleerde metabole functies van het micro-organisme celmembraan. De huideigen regeneratieprocessen van de geïrriteerde of gestresste huid worden actief ondersteund.

Voordelen van MicroSilver BG™ in cosmetica:

- Effectief tegen ziektekiemen, zelfs bij lage concentraties

- Zuiver fysiek geproduceerd (zonder chemische processen)

- Heeft een blijvend effect op de (slijm)huid: verwijdert niet alleen bestaande bacteriën en virussen, maar voorkomt ook de nieuwe vorming ervan. De productie van MicroSilver BG™ is gebaseerd op een gepatenteerd proces.

Veroorzaakt het ingrediënt MicroSilver BGTM bijwerkingen?

Nee, MicroSilver BGTM veroorzaakt geen bijwerkingen. De werkingswijze is uitsluitend gebaseerd op fysieke reacties waarbij de bacteriën en virussen op de (slijm)huid worden vernietigd. MicroSilver BGTM interfereert dus niet met de stofwisseling van het menselijk lichaam.

Waarom zou ik naast het poetsen van mijn tanden een mondspray gebruiken?

Vooral als we eten, drinken en onze tanden poetsen zonder de mogelijkheid om ze te poetsen, beschermt LR MICROSILVER HYGIENE & PROTECTION Mouth Spray ons tegen ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen, zelfs tussen de maaltijden door.

Een goede mondhygiëne is essentieel om tandplak, tandbederf of parodontitis te voorkomen, evenals een onaangename adem. Met name de gebieden binnen de mondholte die we met een conventionele tandenborstel vaak slecht of helemaal niet bereiken, worden hierdoor getroffen.

De lichte textuur van LR MICROSILVER PLUS Hygiene & Protect Oral Spray bereikt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de interdentale ruimtes, en verwijdert schadelijke kiemen, zoals bacteriën en virussen. Zo kunt u uw mond effectief en aangenaam fris houden, zelfs tussen het tandenpoetsen door.

Wat is het (orale) microbioom?

De term microbiom verwijst naar het geheel van micro-organismen, bijvoorbeeld ziektekiemen zoals bacteriën, in of op het menselijk lichaam. Het kan onder andere het immuunsysteem en de stofwisseling beïnvloeden. Het grootste deel van ons microbioom bevindt zich in het maag-darmkanaal. Tot nu toe werden bacteriën daar meestal aangeduid als darmflora; hun belang voor onze spijsvertering is al lang bekend. Ze leveren een hele reeks enzymen die ons helpen bij het afbreken van voedsel.

Het mondmicrobioom (orale flora) bevindt zich in de menselijke mondholte en is het op één na meest diverse microbioom in het menselijk lichaam. Onderzoekers hebben ontdekt dat ieder van ons talloze verschillende soorten bacteriën in de mond draagt. Als het mondmicrobioom intact is, wordt het risico op tandproblemen en -ziekten veroorzaakt door ziektekiemen zoals bacteriën en virussen geminimaliseerd.

Het moderne leven kan het evenwicht van het orale microbioom verstoren. Er zijn genetische, milieu- en leefstijlgerelateerde risicofactoren die de diversiteit, functie en samenstelling van het micro-organisme bepalen. Als het evenwicht van dit "orale ecosysteem" wordt verstoord, bijvoorbeeld door een slechte mondhygiëne, krijgen ziekteverwekkende kiemen de overhand en kunnen ze niet alleen ontstekingen en ziekten in de mondholte veroorzaken, maar ook in het hele lichaam.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR MICROSILVER PLUS - mondspray


  • Hygiënisch reinigende, verfrissende mondspray voor een gezonde mondflora
  • Bevrijdt de mondholte met MicroSilver BGTM van 99,99% van alle kiemen, zoals bacteriën en virussen.
  • Voorkomt plaque, cariës en parodontosis en heeft een ontstekingsremmende werking
  • PLUS: Aloë Vera Barbadensis Gel stabiliseert en reguleert het tandvlees.
  • PLUS: Salie en Echinacea regelen verminderde mondslijmvliezen.
  • Munt brengt onmiddellijk en effectief een langdurige frisse adem.

    €13,49