• Microsilver Plus Handbeschermingsset

Bescherm je handen tegen bacteriën en virussen, en verzorg ze tegelijkertijd met deze handbeschermingsset van LR Microsilver Plus.


Handcrème

De handcrème heeft een intensieve verzorgende werking dankzij de voedende dexpanthenol. Het dringt diep door in de droge huidplooien van de gebarsten huid, stabiliseert en regenereert de gestresste huid snel en effectief. Het mineralencomplex ZIN'CÎTETM vult de netvormige beschermfilm van de antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ aan. Zo beschermt LR MICROSILVER PLUS-handcrème de huid duurzaam tegen invloeden van buitenaf, zoals UVA/UVB-stralen.


Handgel

De handgel is eenvoudig te gebruiken als verfrissing wanneer er geen water in de buurt is. De formule met MicroSilver BG™ elimineert bacteriën en virussen en zorgt voor een aangename, zijdezachte huid.


Resultaten

  • Beschermt de handen tegen bacteriën en virussen
  • Verzorgt de handen intensief
  • Geeft een zijdezachte huid

Deze set is perfect voor iedereen die zijn handen wil beschermen tegen bacteriën en virussen, en ze tegelijkertijd wil verzorgen.

Inhoud LR MICROSILVER PLUS - Handgel 75 ml
LR MICROSILVER PLUS - Handcrème 75 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Microsilver Plus Handbeschermingsset


€32,39
€46,38


Vergelijkbare producten

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

€23,99

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

LR MICROSILVER PLUS - HandcrèmeOnze handen worden elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Ze komen vaak in contact met ziektekiemen zoals bacteriën en..

€23,99

LR MICROSILVER PLUS - Handgel

LR MICROSILVER PLUS - Handgel

€22,39

LR MICROSILVER PLUS - Handgel

LR MICROSILVER PLUS  - HandgelNu ook voor onderweg: eenvoudig als verfrissing te gebruiken wanneer er geen water in de buurt is...

€22,39