• LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

Onze handen worden elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Ze komen vaak in contact met ziektekiemen zoals bacteriën en virussen. Ze worden vaak gewassen of gedesinfecteerd. Vuil, kou en zon tasten ook de huid en zijn microbacteriële beschermlaag - het micro-organisme - aan.

De LR MICROSILVER PLUS handcrème voor een intacte microbiële huid ondersteunt de natuurlijke regeneratie van een droge, schrale huid en geeft een gevoed gevoel van zijdezachte handen. Kiemen, zoals bacteriën en virussen, worden geëlimineerd dankzij de antibacteriële en antivirale werking van MicroSilver BG™. De handen zijn tot 12 uur lang beschermd - tot de volgende keer dat u uw handen wast. De huid regenereert. Het microbioom kan zijn natuurlijke balans weer vinden.

Voor persoonlijke hygiëne.

De speciale PLUS:

De snel absorberende crème heeft zijn intensieve verzorgende werking te danken aan de voedende dexpanthenol. Het dringt diep door in de droge huidplooien van de gebarsten huid, stabiliseert en regenereert de gestresste huid snel en effectief. Het mineralencomplex ZIN'CÎTETM vult de netvormige beschermfilm van de antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ aan. Zo beschermt LR MICROSILVER PLUS-handcrème de huid duurzaam tegen invloeden van buitenaf, zoals UVA/UVB-stralen.

Zuiver zilver tegen bacteriën en virussen

De werkzame stof MicroSilver BG™ is zuiver, antibacterieel en antiviraal zilver in een fascinerende vorm. De sponsachtige, metalen zilverdeeltjes werken op de huid zonder dat ze diep doordringen en de huidflora aantasten. Als gecertificeerd natuurproduct zijn MicroSilver BG™ en de producten van de LR MICROSILVER PLUS-serie zeer geschikt voor alle huidtypen - zelfs voor de gevoelige huid.

Inhoud 75 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

€17,99