• LR Soul of Nature DIY Set Freshness Kick

Maak je eigen unieke geur met de DIY set van Mandarijn en Kruidnagel essentiële oliën.

Deze 100% pure oliën zijn perfect geschikt om jouw kamers te voorzien van heerlijke geuren. Combineer deze oliën met de LR Care Oil voor een nog intenser en langduriger resultaat.


Wat deze set extra speciaal maakt, is dat de etherische oliën en oliemengsels worden geleverd in gerecycleerde glazen flessen. Zo draag je niet alleen bij aan een heerlijke geurbeleving, maar ook aan een duurzamere wereld.


Bij aankoop van de DIY set ontvang je ook nog eens een gratis spuitfles, zodat je gemakkelijk en precies de gewenste hoeveelheid olie kunt verspreiden.


Bovendien willen we je kennis laten maken met de betoverende geur van LR Soul of Nature limited kruidnagelolie. Deze etherische olie omarmt je met zijn aardse, krachtige en warme kruidige geur. Stap in een comfortabele en ontspannen sfeer dankzij de stimulerende aroma's van deze olie. Perfect voor de dromerige en gezellige wintertijd.


De kruidige geur van de kruidnagelolie combineert bijzonder goed met andere warme geuren zoals lavendel en bergamot. Creëer je eigen unieke geurcombinatie en geniet van een heerlijke ambiance in jouw huis.


En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we je ook de kans om kennis te maken met de magische geur van LR Soul of Nature limited mandarijnolie. Deze essentiële olie heeft een levendige, fruitige en warme compositie met de geur van de Braziliaanse groene mandarijn. Laat je onderdompelen in een magische kerstgeur, waarbij warme gevoelens van geluk worden opgeroepen.


De mandarijnolie kan ook gecombineerd worden met andere citruscomponenten voor een extra fris en energiek resultaat. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het creëren van je eigen unieke geur met deze DIY set.


Wacht niet langer en laat je betoveren door de heerlijke geuren van de DIY set van Mandarijn en Kruidnagel essentiële oliën. Bestel nu en geniet van de ultieme geurbeleving in jouw huis.

Inhoud 2x10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature DIY Set Freshness Kick


 • DIY set van Mandarijn** en Kruidnagel*** essentiële oliën.
 • 100% essentiële oliën voor kamergeuren
 • Geschikt voor het begeuren van de LR Care Oil
 • Etherische oliën & oliemengsels in gerecycleerde glazen flessen*
 • Gratis spuitfles inbegrepen

  €44,00


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

  LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

  €33,87

  LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

  LR Soul of Nature limited kruidnagelolieHet is magisch: een geur die je omarmt...Aards, krachtig en warm en kruidig - dat is de geur van LR Soul of Nature Krui..

  €33,87

  LR Soul of Nature limited mandarijnolie

  LR Soul of Nature limited mandarijnolie

  €30,99

  LR Soul of Nature limited mandarijnolie

  LR Soul of Nature limited mandarijnolieHet ruikt naar een magische kerst!Deze essentiële olie is een levendige, fruitige en warme compositie met de geur van de ..

  €30,99