• LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

LR Soul of Nature limited kruidnagelolie

Het is magisch: een geur die je omarmt...

Aards, krachtig en warm en kruidig - dat is de geur van LR Soul of Nature Kruidnagel etherische olie.

De stimulerende aroma's van deze 100% essentiële olie creëren een comfortabele en ontspannen sfeer. Kruidnagel verleidt met zijn vertrouwde, warme noot: voor een dromerige en gezellige wintertijd...

Tip: Kruidnagel combineert bijzonder goed met andere warme geuren zoals lavendel en bergamot!

*Skin Sens.1B, Eye Irrit. 2

**Glazen flessen kunnen tot 55% gebruikt glas bevatten.

Toepassing

Geurmengsel voor het begeuren van een kamer met een geurhouder: Gebruik in combinatie met een geurhouder, zoals een olielampje voor waxinelichtjes, een geursteen of een diffuser om de kamer te begeuren. Giet hiervoor bijv. 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. In combinatie met een parfumverspreider giet u een paar druppels in de reeds met water gevulde kom en laat u deze verdampen. Voeg na een tijdje meer heet water toe aan de kom (anders kans op breuk en spatten)... Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de beker na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met parfumdiffusiereiniger. Niet onverdund gebruiken op plastic oppervlakken. Het mengsel van geurolie kan ideaal worden geïntegreerd in een stemmingsverbeterende wellnessroutine.

Gevaar: Giet een paar druppels in een parfumlampje, diffuser of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het risico van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op plastic oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie / Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Kan de vruchtbaarheid schaden of het ongeboren kind aantasten. Bevat piperonal. Kan allergische reacties veroorzaken / Indien medisch advies vereist is, container of etiket bij de hand houden. Buiten bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen.

BIJ INSLIKKEN: Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM / arts. GEEN braken opwekken.

Opgesloten houden. Voer de inhoud/verpakking af volgens de plaatselijke en nationale voorschriften.

UFI: U624-C0A2-300G-FVN6

Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature limited kruidnagelolie


  • 100% essentiële olie voor kamergeur
  • Geschikt voor het begeuren van LR verzorgingsolie
  • Met het aroma van kruidnagel uit Madagaskar
  • Etherische oliën en oliemengsels in gerecycleerde glazen flessen**.

    €27,99