• Colostrum Direct

Colostrum Direct

Doe iets goeds voor jezelf - in vloeibare vorm voor directe consumptie!

Colostrum Liquid is een hoogwaardig premium product, geproduceerd op biestbasis, dat alleen het beste van de eerste melk bevat. Het bestaat uitsluitend uit colostrum, de eerste moedermelk na de geboorte van een koekalf.

De natuurlijke grondstof van LR wordt eenvoudigweg ontgast en ontvet in een uniek proces, niet gepasteuriseerd. Dit zorgt ervoor dat de gevoelige ingrediënten gedurende het hele productieproces behouden blijven.

Colostrum Liquid bevat geen additieven, kleurstoffen of conserveringsmiddelen en is gemaakt in Duitsland. Voor de productie maakt LR alleen gebruik van biestoverschotten van Europese koeien, die vooraf uitgebreid worden getest.

De onberispelijke kwaliteit van de LR Colostrum producten wordt gegarandeerd door permanente controles - en wordt bevestigd door het INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel, een van de hardste onafhankelijke testzegels op de markt.

Inhoud 125 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Colostrum Direct

  • Merk: LR LIFETAKT
  • Productcode: 80361
  • Beschikbaar: Op voorraad

€46,49


Vergelijkbare producten

Colostrum Compact

Colostrum Compact

€66,99

Colostrum Compact

Colostrum CompactProfiteer van het beste van de natuur!Biestcapsules bevatten het beste van de eerste melk van de koe in een sterk geconcentreerde vor..

€66,99