• Colostrum Direct

Colostrum Direct

Doe iets goeds voor jezelf - in vloeibare vorm voor directe consumptie!

Colostrum Liquid is een hoogwaardig premium product, geproduceerd op biestbasis, dat alleen het beste van de eerste melk bevat. Het bestaat uitsluitend uit colostrum, de eerste moedermelk na de geboorte van een koekalf.

De natuurlijke grondstof van LR wordt eenvoudigweg ontgast en ontvet in een uniek proces, niet gepasteuriseerd. Dit zorgt ervoor dat de gevoelige ingrediënten gedurende het hele productieproces behouden blijven.

Colostrum Liquid bevat geen additieven, kleurstoffen of conserveringsmiddelen en is gemaakt in Duitsland. Voor de productie maakt LR alleen gebruik van biestoverschotten van Europese koeien, die vooraf uitgebreid worden getest.

De onberispelijke kwaliteit van de LR Colostrum producten wordt gegarandeerd door permanente controles - en wordt bevestigd door het INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel, een van de hardste onafhankelijke testzegels op de markt.

Ingrediënten

Ingrediënten: Koebiest (biestmelk) ontvet en ontvet en ontgast.

Toepassing

Aanbevolen dosering: Eenmaal per dag 8 ml puur of met koud vruchtensap. Niet mengen met warme dranken.

Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Koel en donker bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

Handig om weten

Net als elke andere natuurlijke grondstof is biest onderhevig aan normale schommelingen. De smaak of consistentie van Colostrum Liquid kan bijvoorbeeld variëren. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit en de inhoud van de waardevolle ingrediënten. Dit wordt door LR gegarandeerd door volledige metingen en regelmatige controles - bijvoorbeeld door de onafhankelijke SGS INSTITUT FRESENIUS.

Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen en om alle stappen op weg naar het eindproduct consequent te kunnen controleren, gebruikt LR voor haar biestproducten alleen het biestoverschot van Europese koeien. Elke productiepartij kan worden getraceerd tot op het bedrijf.

FAQ

Wat is colostrum?

Colostrum, ook wel biest genoemd, is bijzonder waardevol voor het koekalf vanwege zijn unieke voedingsstoffen - een uniek startpakket van moeder natuur zonder chemische toevoegingen. Voor de biestproducten gebruikt LR uitsluitend biest van koeien uit Europa en alleen van melkproducerende kwaliteitsbedrijven.

Wat gebeurt er met de kalveren?

De koe produceert meer biest dan het kalf nodig heeft. Alleen het overschot wordt gebruikt om de biestproducten te produceren.

Hoe wordt biest door LR geproduceerd?

LR gebruikt alleen biest vanaf de eerste uren na de geboorte van het kalf. Tijdens deze uren zijn de kwaliteit en de naaidichtheid het hoogst.

Het biest voor de productie van Colostrum Liquid wordt direct na extractie ingevroren. Tijdens de verdere verwerking wordt de grondstof ontvet en ontvet. De gevoelige ingrediënten zijn zeer gevoelig voor warmte. Daarom geeft LR de voorkeur aan een koud productieproces dat hen optimaal beschermt.

Waarom vertoont Colostrum Liquid soms verschillen in kleur en troebelheid?

Het is belangrijk om te weten dat de ondoorschijnendheid geen kwaliteitsdefect is. Aangezien biest een natuurlijk product is, zijn individuele fluctuatiemarges normaal.

Onze tips voor het bewaren van Colostrum Liquid:

- Donker en koel bewaren op een donkere en koele plaats

- Bewaren in de koelkast na opening

- Als er troebelheid optreedt, schudden voor consumptie.

Wat onderscheidt de biestproducten van LR?

De biestproducten van LR zijn de eerste biestproducten op de markt die het INSTITUT FRESENIUS-keurmerk hebben gekregen. Waarschijnlijk het strengste kwaliteitskeurmerk op dit moment, bevestigt het het zeer hoge kwaliteitsniveau door onafhankelijke, regelmatige, verborgen controles. Bovengemiddelde uitgaven voor kwaliteit en veiligheid garanderen een bijzonder hoogwaardig product.

LR gebruikt alleen biest van Europese koeien voor haar biestproducten. Dit betekent: hoge kwaliteitsnormen, ook in de productie, en kortere transportafstanden.

LR gebruikt alleen de overtollige melk van de eerste paar uur omdat het de rijkste melk is. Om ervoor te zorgen dat Colostrum Liquid zijn hoge waarde aan ingrediënten behoudt en eetbaar is voor de mens, gebruikt LR een zacht koud productieproces.

Inhoud 125 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Colostrum Direct


 • Hoogwaardig biestproduct op basis van biest
 • Ontvet en ontdaan van de ontvette en ontgaste koeienbiest
 • Geproduceerd met de beste eerste melk, uitsluitend van Europese koeien.
 • Zonder additieven, kleurstoffen of conserveringsmiddelen
 • Met kwaliteitskeurmerk van SGS INSTITUT FRESENIUS
 • Gemaakt in Duitsland
 • Geproduceerd met behulp van een zacht koud productieproces, voor een optimale nutriëntendichtheid.

  €38,99
  €48,99


 • Vergelijkbare producten

  Colostrum Compact

  Colostrum Compact

  €56,39 €70,49

  Colostrum Compact

  Colostrum CompactProfiteer van het beste van de natuur!Biestcapsules bevatten het beste van de eerste melk van de koe in een sterk geconcentreerde vorm. Het waa..

  €56,39 €70,49