• Colostrum Compact

Colostrum Compact
Profiteer van het beste van de natuur!
Biestcapsules bevatten het beste van de eerste melk van de koe in een sterk geconcentreerde vorm. Het waardevolle biestpoeder in de capsules wordt verkregen uit de eerste moedermelk na de geboorte van een kalf. Alleen ontvet en zachtjes gevriesdroogd, de hoogwaardige ingrediënten blijven zo veel mogelijk behouden.

De hoogwaardige samenstelling van de capsules maakt Colostrum-capsules tot een kwaliteitsproduct Made in Germany, waarvan u op de kwaliteit kunt vertrouwen. LR gebruikt alleen overtollige biest voor de productie, die vooraf uitgebreid is getest.

Elke stap in de productie van biestcapsules gaat gepaard met strikte kwaliteitsparameters en de hoogste controlenormen. Naast de interne controles controleert de onafhankelijke SGS INSTITUT FRESENIUS regelmatig alle verwerkingsstappen en het eindproduct.
LR Colostrum producten dragen het INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel, een van de sterkste onafhankelijke testzegels op de markt, als teken van hoge kwaliteit.

Inhoud 30 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Colostrum Compact

  • Merk: LR LIFETAKT
  • Productcode: 80360
  • Beschikbaar: Op voorraad

€66,99


Vergelijkbare producten

Colostrum Direct

Colostrum Direct

€46,49

Colostrum Direct

Colostrum DirectDoe iets goeds voor jezelf - in vloeibare vorm voor directe consumptie!Colostrum Liquid is een hoogwaardig premium product, geproducee..

€46,49