• ZEITGARD Peeling Tool

ZEITGARD Peeling Tool

De cavitatiepeeling met innovatieve ultrasone technologie maakt een nauwkeurige verwijdering van dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg uit de poriën en haarzakjes mogelijk.

De huid ziet er daarna zichtbaar gladder, frisser en jonger uit. De peeling moet 2 keer per week worden gebruikt in plaats van de gezichtsreiniger.

Toepassing

STAP 1: Breng de reinigingscrème met de hand aan op een vochtige gezichtshuid, spoel af met water en droog het gezicht niet af.

STAP 2: Schakel het apparaat in en duw de metalen spatel zachtjes over het goed bevochtigde gezicht in een hoek van 45° gedurende maximaal 3 minuten. Ga altijd van binnen naar buiten en van beneden naar boven.

STAP 3: Breng gezichtstoner aan met een reinigingskussen. Het verzacht en versterkt de huidbarrière na de peelingbehandeling.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


ZEITGARD Peeling Tool


 • Detox gezichtsreiniging
 • Cavitatie peeling opzetstuk voor intensieve reiniging
 • Innovatieve ultrasone technologie
 • Maakt precieze verwijdering van dode huidcellen en onzuiverheden mogelijk
 • Voor een gladdere, jonger uitziende huid

  €85,69


 • Vergelijkbare producten

  ZEITGARD Pro Komplett Set

  ZEITGARD Pro Komplett Set

  €607,49

  ZEITGARD Pro Komplett Set

  ZEITGARD ZEITGARD Pro Komplett SetOntdek een nieuw niveau voor uw dagelijkse schoonheidsroutine thuis: Het Zeitgard Pro Cosmetic Device van de nieuwe generatie..

  €607,49

  ZEITGARD Pro + peeling kopstuk

  ZEITGARD Pro + peeling kopstuk

  €343,49

  ZEITGARD Pro + peeling kopstuk

  ZEITGARD Pro + peeling kopstukOntdek een nieuw niveau voor uw dagelijkse schoonheidsroutine thuis: de Zeitgard Pro Cosmetic, waarvoor patent is aangevraagd*, i..

  €343,49