• Vita Aktiv

Vita Aktiv

Vitaminen voor het hele gezin - 100% vitaminevoorziening met slechts één theelepel vitaminen
Een gevarieerde en evenwichtige voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Omdat we een groot aantal voedingsstoffen kunnen en moeten opnemen met onze dagelijkse voeding, die het lichaam nodig heeft. Het nemen van Vita Active kan een zinvolle bijdrage leveren aan een altijd volledig aanbod. Vita Active is een concentraat van 21 natuurlijke groente- en fruitsoorten dat heerlijk smaakt en het lichaam voorziet van tien belangrijke vitaminen. Vitaminen zijn echte kunstenaars: Vitaminen D en B6 dragen bijvoorbeeld bij aan een normale functie van het immuunsysteem, vitamine B12 heeft een functie in de celdeling en vitamine B1 draagt bij aan een normale hartfunctie.

Ingrediënten

Ingrediënten: Groenten- en fruitconcentraten (95 %, bestaande uit rode druiven, appelen, zure kersen, vlierbessen, zwarte bessen, rozenbottels, aardbeien, bramen, bramen, wortelen, sleepruimen, bosbessen, aroniakersen, pruimen, rode bessen), Duindoorn, citroenen, perziken, abrikozen, frambozen, boysenbessen, tomaten), dextrose, vitamine E, emulgator (zonnebloemlecithine), niacine, pantotheenzuur, vitamine B12, biotine, vitamine D3, vitamine B6, thiamine, riboflavine, foliumzuur.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Neem 5 ml eenmaal daags tijdens of na de maaltijd. U kunt Vita Active ook mengen als spritzer met water, met yoghurt, als dessert of als muesli. Langdurige consumptie wordt aanbevolen.

De aanbevolen dagelijkse inname mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

Niet bewaren boven 25 °C. Na gebruik goed sluiten en in de koelkast bewaren.

Schudden voor gebruik.

Handig om weten

Wist je dat vitamine D ook wel "zonnevitamine" wordt genoemd?

Het is een speciale vitamine die het lichaam onder invloed van zonlicht kan produceren. Een evenwichtige voeding voorziet het lichaam normaal gesproken van alle relevante vitaminen. Vooral in het donkere seizoen kan Vita Active een nuttige aanvulling zijn op uw dieet.

Een evenwichtige voeding is vooral belangrijk voor mensen die het erg druk hebben op het werk of in hun gezin. Let op wat u tijdens deze fasen eet en vul uw dieet aan met Vita Active indien nodig.

Inhoud 150 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Vita Aktiv


  • Uitgebreid compact concentraat van 21 natuurlijke fruit- en groenterassen
  • 100 % vitaminetoevoer* van nog eens 10 vitaminen met één theelepel (5 ml) per dag
  • Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen toegevoegd

    €24,99