• Night Master

Night Master

Heeft u vaak moeite om in slaap te vallen, slaapproblemen of voelt u zich de volgende ochtend volledig uitgeput en moe? Dan voel je je als 78% van de bevolking4. Een rustgevende slaap is dringend nodig! Slaap heeft een wekfunctie en is elementair voor alle cognitieve vaardigheden. Het is een pick-me-up, stroombron, geheugenbooster en
Depressiebescherming op hetzelfde moment. In een notendop: slaap is essentieel voor de mens. En last but not least: Slapen maakt je gelukkig! Slaap is onmisbaar voor een goed humeur. Want als je uitslaapt, ben je ook minder prikkelbaar. Dus, slaap lekker - met LR LIFETAKT Night Master!

De slaapdrank - LR LIFETAKT Night Master - zorgt bij regelmatig gebruik voor een langdurige rustgevende slaap op een natuurlijke manier. Zijn unieke TRIPLE EFFECT1,2,3 ondersteunt het lichaamseigen slaapritme.

 • Sneller in slaap vallen door middel van pure ontspanning
 • Slaap zacht door verbeterde slaapkwaliteit
 • Verfrist wakker worden door geoptimaliseerde regeneratie tijdens de slaap

 • De zeer effectieve formule, gemaakt van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten, is niet alleen absoluut gezond, het veroorzaakt geen verslaving en is absoluut suikervrij en veganistisch! De slaapdrank smaakt heerlijk als kers en kan ook na het tandenpoetsen worden gedronken.

  1 www.saffractiv.com, stand: 13.11.2019
  2 Comercial Quimica Massó, ongepubliceerde studie, 2014
  3 Vitamines thiamine, niacine, B6, B12 en magnesium dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij aan de normale cognitieve functie.
  4 Slaaponderzoek, uitgevoerd door MENTE>FACTUM, 2019

  Ingrediënten

  Ingrediënten: Trimagnesiumdicitrat, Süßungsmittel (Xylit), L-Tryptophan, färbendes Lebensmittel (Rote Beete Pulver), Zinkgluconat, Safran Extrakt1 (0,8 %), Hopfen Extrakt1 (0,7 %), natürliches Aroma, Nicotinamid, Aloe Vera Pulver (0,4 %), Pyridoxinhydrochlorid, Thiaminmononitrat, Methylcobalamin.

  1 Ingrediënten komen uit de EU en van buiten de EU

  Toepassing

  Roer inhoud van een stokje in 100 ml water en drink 30 minuten voor het slapen gaan. De slaapdrank kan ook gedronken worden na het tandenpoetsen. Met natuurlijke kersensmaak

  Aanwijzingen: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat samen met een gezonde levensstijl belangrijk is. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, zogende moeders, kinderen en jongeren. Na consumptie kan de deelname aan het wegverkeer worden belemmerd. Bij het innemen van antidepressiva mag Night Master alleen worden ingenomen na overleg met een arts. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Inhoud 30 stokjes van 3,7 gram per stuk

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!


  Night Master


 • Effectieve slaapdrank - bij regelmatige inname zorgt voor langdurige rustgevende slaap1,2,3
 • Met unieke TRIPPLE EFFECT: sneller in slaap vallen, diep slapen, uitgerust wakker worden1,2,3,4
 • Met belangrijke ingrediënten uit de natuur, zoals aloë vera, saffraan en hopextract
 • Geen gewenningseffect: maakt u niet afhankelijk
 • veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij
 • In de praktische verpakking (voor 1 maand): 30 stokjes van 3,7 g per stuk

  €89,49