• Nanogold - nachtcrème

Nanogold - nachtcrème

Bestrijd tekenen van huidvermoeidheid en word wakker met een zichtbaar mooiere huid - elke dag! Dankzij het Euglena Gracilis microalgenextract helpt deze rijke nachtcrème de natuurlijke regeneratie van de huid te ondersteunen en haar structuur te verbeteren, waardoor rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen.

De combinatie van onder meer jojoba- en olijfolie, karitéboter en vitamine E geeft je huid een gladder, frisser en uitgeruster aanzien - alsof je wat langer hebt geslapen. Voor een geregenereerde en gladde huid met een frisse teint.

De hoogwaardige producten met goud- en zijdedeeltjes voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels - voor een mooie teint. Gouddeeltjes met een collageenbooster verbeteren de elasticiteit van de huid. Zijdeproteïnen geven de huid een voelbaar zachter gevoel en beschermen haar tegen schade door het milieu.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Nanogold - nachtcrème

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28193
  • Beschikbaar: Op voorraad

€49,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89