• Nanogold - nachtcrème

Nanogold - nachtcrème

Bestrijd tekenen van huidvermoeidheid en word wakker met een zichtbaar mooiere huid - elke dag! Dankzij het Euglena Gracilis microalgenextract helpt deze rijke nachtcrème de natuurlijke regeneratie van de huid te ondersteunen en haar structuur te verbeteren, waardoor rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen.

De combinatie van onder meer jojoba- en olijfolie, karitéboter en vitamine E geeft je huid een gladder, frisser en uitgeruster aanzien - alsof je wat langer hebt geslapen. Voor een geregenereerde en gladde huid met een frisse teint.

De hoogwaardige producten met goud- en zijdedeeltjes voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels - voor een mooie teint. Gouddeeltjes met een collageenbooster verbeteren de elasticiteit van de huid. Zijdeproteïnen geven de huid een voelbaar zachter gevoel en beschermen haar tegen schade door het milieu.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng uw Nanogold behandeling aan en masseer het in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Nanogold - nachtcrème


 • Een rijke behandeling die de tekenen van vermoeidheid van de huid gedurende de nacht bestrijdt.
 • Micro-algenextract ondersteunt de regeneratie van de huid en verbetert haar structuur
 • Met actief stoffentransportsysteem
 • Voor gebruik met de Face Smoothing Tool

  €52,59


 • Vergelijkbare producten

  Nanogold - Set

  Nanogold - Set

  €109,99 €147,57

  Nanogold - Set

  Nanogold - SetDe hoogwaardige producten met goud- en zijdedeeltjes voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels - voor een mooie teint. Gouddeeltjes ..

  €109,99 €147,57