• Nanogold - dagcrème

Nanogold - dagcrème

Zeg vaarwel tegen rimpels en geniet van uw uiterlijk:

De fluweelzachte textuur van de crème verhoogt de elasticiteit en teint van de huid en versterkt de vochtbarrière. Abrikozenpitolie en soja-eiwitten, glycoproteïnen en polysacchariden stimuleren de regeneratieve functies van de huid en bevorderen de vorming van collageen, wat de weerstand van de huid verbetert.

Tegelijkertijd bestrijden ze de tekenen van door UV-straling veroorzaakte huidveroudering en vertragen ze het verouderingsproces van de huid. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd. Voor een vollere en versterkte huid met een gladde, gelijkmatige textuur.

De hoogwaardige producten met gouddeeltjes en zijde voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels - voor een mooie teint. Gouddeeltjes met een collageenbooster verbeteren de elasticiteit van de huid. Zijdeproteïnen geven de huid een merkbaar zachter gevoel en beschermen haar tegen milieuschade. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert.

Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Nanogold - dagcrème

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28192
  • Beschikbaar: Op voorraad

€44,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89