• Nanogold 2in1 oogcrème en masker

Nanogold 2in1 oogcrème en masker

Laat uw dagelijkse routine zijn sporen na, zodat uw oogzone er moe en versleten uitziet? Deze gladmakende en verstevigende oogverzorging beschermt en versterkt de gevoelige huid onder de ogen. Dankzij soja- en rijstpeptiden worden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd en donkere kringen en zwellingen, zoals wallen, verminderd. De gevoelige oogzone wordt voller, gladder en soepeler, zodat vermoeide ogen er in een oogwenk alerter uitzien. Voor een frisse, wakkere uitstraling en een verbeterde huidtextuur.

De hoogwaardige producten met goud- en zijdedeeltjes voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels - voor een mooie teint. De gouddeeltjes, op basis van een collageenbooster, verbeteren de elasticiteit van de huid.

Zijdeproteïnen laten de huid voelbaar zachter aanvoelen en beschermen haar tegen schade door het milieu. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Nanogold 2in1 oogcrème en masker

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28194
  • Beschikbaar: Op voorraad

€44,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89