• Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Green

Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Green

Leef actief en vol energie! De klassieker met de volle kracht van groene thee
Zaken, familie, sport en lifestyle - wie intensief leeft, moet zorgen voor een optimale toevoer van voedingsstoffen. Daarom is LR Mind Master ontwikkeld.

Werk, familie, sport en vrije tijd - alles onder één dak krijgen kan soms vermoeiend zijn. Des te belangrijker is het om de voedingsstoffenbalans optimaal te voorzien van nuttige vitaminen en sporenelementen.

Mind Master Formula Green staat op de Keulse lijst®. In het Kölner Liste® staan voedingssupplementen met een minimaal dopingrisico, die door een van 's werelds meest vooraanstaande laboratoria voor dopingmiddelen zijn getest op anabole steroïden en stimulerende middelen. Alle verdere informatie is beschikbaar op de website van de Keulse Lijst® op www.koelnerliste.com.

Mind Master levert belangrijke micronutriënten. Zij dragen onder andere bij

 • tot een normaal energiemetabolisme1,
 • op de normale werking van het zenuwstelsel2,
 • naar een normale mentale functie3,
 • om vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen4,
 • naar een normale cognitieve functie5,
 • om cellen te beschermen tegen oxidatieve stress6.

 • Mind Master begeleidt je de hele dag door: naar het werk, naar school, naar de universiteit, naar sport etc.

  Uw dagelijkse bijdrage aan de ideale voedingsstoffenvoorziening voor een actieve levensstijl!

  Wetenschappelijk getest door de EFSA*:
  1Thiamine en vitamine B12 dragen bij aan een normaal energiemetabolisme.
  2Vitamine B12 draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
  3Vitamine B12 draagt bij aan de normale mentale werking.
  4Vitamine B12 en ijzer dragen bij aan een vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid.
  5Iron draagt bij aan de normale cognitieve functie.
  6Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

  * Europese Autoriteit voor voedselveiligheid

  Ingrediënten

  Ingrediënten: Aloë Vera (Barbadensis Miller) Gel1 (36%), druivensap uit druivensapconcentraat, water, dextrose, extractmengsel (groene thee extract, resveratrol-bevattend duizendknoop-extract), stabilisator (xanthaan), L-carnitine L-tartraat, vitaminemengsel (thiamine mononitraat, foliumzuur, vitamine B12, DL-alfa-tocoferylacetaat), Zuurstof (citroenzuur), ijzer(III) pyrofosfaat, conserveermiddel (kaliumsorbaat), kleurstof (kopercomplexen van chlorofylen), natuurlijke smaak, zoetstof (steviolglycosiden), co-enzym Q10, antioxidant (L-ascorbinezuur), cholinebitartraat, natriumseleniet.

  Toepassing

  Aanbevolen inname: 1 x dag 80 ml Mind Master, het beste na de maaltijd (puur, verdund met water of vruchtensap).

  Schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren. Overschrijd de aangegeven, aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat samen met een gezonde levensstijl belangrijk is. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

  Handig om weten

  Ook bij Mind Master hecht LR veel waarde aan hoge kwaliteit - zowel in de grondstoffen als in de productie. Daarom besteedt LR meer aandacht aan de beste ingrediënten, zoals de gecontroleerde geteelde Aloë Vera Barbadensis Miller.

  Om deze kwaliteit voor u als klant transparant te maken en objectief te waarborgen, hebben we SGS INSTITUT FRESENIUS ook gevraagd om regelmatig controles uit te voeren. De onafhankelijke instelling controleert de kwaliteit van Mind Master, bijvoorbeeld door middel van heimelijke testaankopen.

  Het resultaat: Mind Master draagt het keurmerk van SGS INSTITUT FRESENIUS, een van de meest veeleisende op de markt. Het certificeert de eersteklas kwaliteit van dit voedingssupplement.

  FAQ

  Waarom is Mind Master groen?

  De groene kleur van Mind Master wordt vooral veroorzaakt door het chlorofyl dat het bevat. Planten gebruiken deze natuurlijke kleurstof voor de fotosynthese. In het kader van de fotosynthese is chlorofyl verantwoordelijk voor de energieproductie van de plant uit zonlicht. Daarom is chlorofyl een van de belangrijkste energieproducenten op onze planeet. Aangezien het een natuurlijke grondstof is, kan de kleur van Mind Master licht variëren.

  Waar komt de bijzondere smaak van Mind Master vandaan?

  De smaak is volledig natuurlijk - het komt door de hoge concentratie aan plantenextracten en heeft daardoor een licht bittere noot. De smaak wordt afgerond door Stevia, een zuivere plantaardige stof met een hoge zoetkracht.

  Mogen kinderen ook Mind Master nemen?

  Kinderen van schoolgaande leeftijd en tieners kunnen Mind Master drinken.

  Kan Mind Master worden genomen door diabetici?

  Bij dextrose bevat Mind Master slechts een kleine hoeveelheid suiker. Het dagrantsoen van 80 ml bevat 0,87 broodeenheden (BE). In geval van onzekerheid kan de geschiktheid voor diabetici het beste worden gecontroleerd door de behandelende arts.

  Waarin verschilt het kwaliteitszegel SGS INSTITUT FRESENIUS van andere keurmerken?

  Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste keurmerken op de markt naast andere aanbieders zoals Ökotest of Stiftung Warentest. De SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze reputatie verworven omdat zij zich al meer dan 47 jaar inzet voor de hoogste kwaliteit - een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is nu een van de meest veeleisende kwaliteitszegels op de markt! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar bevestigt de staat van permanent hoge kwaliteitsnormen. Alleen al om het zegel te verkrijgen, worden talrijke voorafgaande tests uitgevoerd op het desbetreffende product. Gewoonweg wordt alles gecontroleerd: van de grondstoffen tot het eindproduct en de vulling. Verborgen testaankopen door de SGS INSTITUT FRESENIUS worden gebruikt om de constante hoge kwaliteit van het eindproduct te controleren. LR ondergaat vrijwillig een dergelijke strenge en gedetailleerde inspectie om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

  Inhoud 500 ml

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!


  Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Green


 • Ondersteuning van hoofd en lichaam tijdens oxidatieve stress6
 • Levert belangrijke micronutriënten met essentiële functies voor een actieve levensstijl
 • Hoge kwaliteit, getest door SGS INSTITUT FRESENIUS

  €18,49


 • Vergelijkbare producten

  Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red

  Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red

  €18,49

  Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red

  Mind Master Brain & Body Performance DrinkFormula RedLeef je leven actief en vol energie! De klassieker met de volle kracht van groene theeBedrijven, famili..

  €18,49

  Mind Master - Set per 5

  Mind Master - Set per 5

  €85,29

  Mind Master - Set per 5

  Mind Master - Set per 5 (Vrij te kiezen Foruma Red/Formula Green)Leef je leven actief en vol energie! De klassieker met de volle kracht van groene theeBedrijven..

  €85,29