• LR ZEITGARD Niacinamide Serum

LR ZEITGARD Niacinamide Serum

geeft je huid een gezonde gloed en een egale teint!

Dit zeer doeltreffende serum verfijnt zichtbaar de huidstructuur en de poriën. Het is bijzonder geschikt voor huidproblemen zoals zichtbaar vergrote poriën of een ruwe, oneffen huid.

Niacinamide stimuleert de productie van ceramiden en lipiden en reguleert de talgproductie. Het herstelt een gezonde gloed voor de doffe huid door hyperpigmentatie te helpen balanceren en de ruwe huidtextuur glad te strijken. Bovendien matteert het de vette huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, activeert de celvernieuwing en versnelt de regeneratie van de huid.

De combinatie van niacinamide en Mexicaans arnica-extract vormt een perfecte symbiose die zorgt voor een stevigere en gladdere huid, meer elasticiteit, zichtbaar minder rimpels en aanzienlijk minder huidirritatie. Regelmatig gebruik stimuleert de productie van lipiden en vermindert de talgproductie.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR ZEITGARD Niacinamide Serum

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28280
  • Beschikbaar: Op voorraad

€49,99


Vergelijkbare producten

Limited Speciale Verzorginsset van 2

Limited Speciale Verzorginsset van 2

€99,98

Limited Speciale Verzorginsset van 2

Ontdek de Limited Speciale Verzorgingsset van 2, met keuze uit 2 fantastische producten. Maak kennis met de innovatieve LR ZEITGARD Blue Light Defende..

€99,98