• LR ZEITGARD Beauty Diamonds - gezichtsolie

LR ZEITGARD Beauty Diamonds - gezichtsolie

De anti-verouderingsgezichtsolie voor een jeugdige uitstraling

De luxe verzorging LR ZEITGARD Beauty Diamonds heeft een nieuw luxe product: LR ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil.

Verwarmende lucht en ijzige temperaturen maken de huid in de winter moeilijk te behandelen: de huid is vaak zwak, droog en bleek. Een speciale zorg is nodig! Dankzij de innovatieve combinatie van 6 oliën van natuurlijke oorsprong en geselecteerde vitaminen, biedt deze gezichtsolie een intensieve anti-aging gezichtsverzorging. Arganolie, avocado-olie, jojoba-olie, macadamianootolie, amandelolie en druivenpitolie zijn waardevolle oliën omdat ze de huid rijkelijk verzorgen, de ruwheid verzachten en een stralende en egale teint geven zonder te glanzen. Bovendien vermijdt de olie een droge huid door de versterkte lipidenbarrière.

Toepassing

Er zijn 3 mogelijke toepassingen:

Anti-Age Oil: de ideale basisverzorging

Na de reiniging 's morgens of 's avonds 3-5 druppels op het gezicht aanbrengen. Breng vervolgens dagelijks LR ZEITGARD Care aan, bijv. LR ZEITGARD Beauty Diamonds.

Anti-Age Oil Boost: het rijke verzorgingsmiddel

Breng een paar druppels olie aan op de palm van uw hand voor dag- of nachtverzorging (ook mogelijk met het LR ZEITGARD Slaapmasker!). Vervolgens mengen tot een rijke verzorging en aanbrengen op het gezicht.

Anti-Age Oliemasker: intensieve en regeneratieve verzorging

Ongeveer 10 druppels olie royaal aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en 10 minuten laten inwerken. Masseer vervolgens de resterende textuur in of verwijder het met een wattenschijfje.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR ZEITGARD Beauty Diamonds - gezichtsolie


  • Gezichtsolie met 6 natuurlijke oliën
  • Voedt en regenereert de huid met de vitaminen A, E en F
  • Beschermt met waardevolle oliën tegen verlies van hydratatie
  • Laat de huid jeugdig stralen dankzij een rijke oliecombinatie.
  • 95% van de vrouwelijke testers zou het product aan anderen aanbevelen
  • Onderdeel van het ZEITGARD Beauty Diamonds huidverzorgingsassortimen

    €52,59