• LR Soul of Nature Cheerful Soul Roll-ON

LR Soul of Nature Cheerful Soul Roll-ON

Goede stemming om te gaan
Beleef momenten van geluk - waar u ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Cheerful Soul roll-on kun je dit gemakkelijk overal en in een handomdraai doen. Houd de roller altijd bij je en breng hem direct op de huid aan. De geurende kracht van de 100% natuurlijke essentiële oliën van citroen, sinaasappel, roos en ceder geeft u een goed humeur en een positief gevoel van welzijn.

Het dubbele instant effect geeft u warmte op de huid en een verkwikkend effect op het lichaam dankzij de zoete en warme geur - heel eenvoudig, heel snel en heel natuurlijk.

Ingrediënten

ingrediënten: C13-15 Alkaan, Isoamyl Lauraat, Propyleenglycol Diheptanoaat, Parfum (Geur), Limoneen, Vanillyl Butyl Ether, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymeer, Linalool, Citral, Coumarine, Geraniol, Citronellol, Eugenol

Toepassing

Breng de roll-on 1-2 keer heen en weer aan over de huid op de polsen, slapen of nek, naar behoefte.

in de nek en voel het goede humeur effect. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een stemmingsverbeterende feel-good routine en is de ideale oplossing om de pittige geur van de Cheerful Soul aromawereld onderweg te krijgen, handig en snel.

Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kinderen houden.

FAQ

Citroen en sinaasappel (topnoot):

Fris, fruitig en pittig - de olie van citroen is een goede stemmingmaker en heeft een activerend, stemmingsopwekkend en motiverend effect. De olie van sinaasappel is een opwekkende energizer.

Roos (hartnoot):

Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking.

Ceder (basisnoot):

Balsamico, houtachtige, warme cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen

Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Cheerful Soul Roll-ON


  • Effectieve metgezel voor een positieve stemming, overal en onderweg.
  • Met een dubbele onmiddellijke werking: verwarmend effect op de huid en verkwikkend voor het lichaam
  • Met 99% natuurlijke ingrediënten in het product*, waaronder 100% natuurlijke essentiële oliën van citroen, sinaasappel, roos en cederhout.

    €17,99