• LR FIGUACTIVE Yummy Veggie Soup

LR FIGUACTIVE Yummy Veggie Soup

Volop veggie power!

Heerlijke romige groentesoep met broccoli, aardappelen en prei. De stevige LR FIGUACTIE Yummy Veggie Soup brengt veggie kracht in je dagelijkse leven! Het vervangt een volledige maaltijd en helpt u om af te vallen1 of uw gewicht te behouden1 en in het dagelijks leven slim en ongecompliceerd te eten.

Het volle, romige genot en de vele waardevolle ingrediënten maken onze soepen tot een heel bijzondere smaakervaring. De soepen zijn complete maaltijden met een perfecte balans van caloriebeperking en levering van alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

1Weight control: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soups en Flakes) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden worden vervangen. Gewichtsbehoud: Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) helpt om het gewicht te behouden na gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken moet dagelijks één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

Inhoud 488g

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR FIGUACTIVE Yummy Veggie Soup

  • Merk: LR FIGUACTIVE
  • Productcode: 81246
  • Beschikbaar: Op voorraad

€48,89


Vergelijkbare producten

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack (free choice)

€116,99 €146,67

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack: Jouw persoonlijke afslankplanWil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Dan is het figuActive 3er Pack de perfecte k..

€116,99 €146,67