• LR FIGUACTIVE Spicy Curry Soup

LR FIGUACTIVE Spicy Curry Soup

Nu wordt het pittig!

Hartig, pittig currygenot met een vleugje gember!

De heerlijke LR FIGUACTIE Pittige Kerrie Soep brengt pit in uw dagelijks leven! Het vervangt een volledige maaltijd en helpt u om af te vallen1 of op gewicht te blijven1 en om ongecompliceerd en slim te eten in het dagelijks leven.

Het volle, romige genot en de vele waardevolle ingrediënten maken onze soepen tot een heel bijzondere smaakervaring. De soepen zijn complete maaltijden met een perfecte balans van caloriebeperking en levering van alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

1Weight control: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soups en Flakes) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden worden vervangen. Gewichtsbehoud: Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) helpt om het gewicht te behouden na gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken moet dagelijks één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

Inhoud 488 g

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR FIGUACTIVE Spicy Curry Soup

  • Merk: LR FIGUACTIVE
  • Productcode: 81245
  • Beschikbaar: Op voorraad

€48,89


Vergelijkbare producten

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack (free choice)

€116,99 €146,67

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack: Jouw persoonlijke afslankplanWil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Dan is het figuActive 3er Pack de perfecte k..

€116,99 €146,67