• LR FIGUACTIVE Crusty Raspberry Flakes

LR FIGUACTIVE Crusty Raspberry Flakes

BESSEN KNAPPERIGE VLOKKEN

Met knapperige havervlokken, fruitige frambozen en zachte chocoladesnippers wordt je ontbijt een slimme smaakervaring! Onze LR FIGUACTIVE Crusty Raspberry Flakes vervangen een volledige maaltijd, ondersteunen je bij het afvallen1 of het behouden ervan1 en zijn in een handomdraai bereid. De vlokken bieden een perfecte balans van caloriebeperking en leveren alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

1Weight control: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soups en Flakes) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden worden vervangen. Gewichtsbehoud: Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) helpt om het gewicht te behouden na gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken moet dagelijks één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

Inhoud 420 g

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

LR FIGUACTIVE Crusty Raspberry Flakes

  • Merk: LR FIGUACTIVE
  • Productcode: 81247
  • Beschikbaar: Op voorraad

€48,89


Vergelijkbare producten

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack (free choice)

€116,99 €146,67

FiguActive 3er Pack (free choice)

FiguActive 3er Pack: Jouw persoonlijke afslankplanWil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Dan is het figuActive 3er Pack de perfecte k..

€116,99 €146,67