• LR BODY MISSION 1 maand - vrije keuze

LR BODY MISSION 1 maand - vrije keuze

Wil je zien wat je in een maand kunt bereiken? Begin dan nu vol gas!

U wilt afvallen1 of uw gewicht behouden1? De LR BODY MISSION biedt u het optimale programma voor uw weg naar uw goede gewicht. Stel nu je individuele set samen en geef vol gas tot je je doel bereikt hebt! Om uw gewicht gedurende een maand1 te verminderen, kiest u bijv. 2 LR FIGUACTIVE soepen, 2 LR FIGUACTIVE shakes en 1 x LR FIGUACTIVE vlokken.

Om een maand lang één of twee maaltijden per dag te vervangen, kiest u bijv. 2 shakes, 2 soepen en 1 x vlokken.

¹Weight control: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden worden vervangen. Gewichtsbehoud: Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) helpt om het gewicht te behouden na gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken moet dagelijks één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

Ingrediënten

 • 5 x LR FIGUACTIVE producten
 • Voorbeeld: 5 x Soepen of 2 x Shakes, 2 x Soepen, 1 x Vlokken
 • 1 x Pro Balance
 • 1 x Herbal Fasting Tea
 • 1 x Proteïne Power
 • Shaker + Welkomstmateriaal

 • Handig om weten

  De LR FIGUACTIVE producten begeleiden u op weg naar uw Feel-Good-Body en helpen u uw gewicht eenvoudig, effectief, gezond en met plezier te beheersen en uw dagelijkse voeding te verrijken. Bespaar eenvoudig calorieën en verminder uw gewicht door twee van de drie dagelijkse maaltijden te vervangen door LR FIGUACTIVE shakes, soepen of vlokken1.

  Stel uw eigen persoonlijke LR BODY MISSION samen en kies uw favoriete producten uit de vele heerlijke varianten volgens uw individuele smaak - wat zijn uw favorieten?

  Sterke ondersteuning: Als je nog meer wilt doen voor een goed lichaamsgevoel, vertrouw dan op de individuele ondersteuning van ervaren begeleiders: Pro Balance voor het zuur-base evenwicht*, Protein Power voor spieropbouw**, Aloë Vera Drinkgel voor de stofwisseling*** en de Kruiden Vasten Thee voor hydratatie ondersteunen je optimaal op weg naar een goed gevoel.

  *Het magnesium in Pro Balance draagt bij tot een normaal energiemetabolisme en elektrolytenbalans.

  **De eiwitten in Protein Power dragen bij tot het behoud en de toename van spiermassa.

  ***Vitamine C draagt bij tot een normaal energiemetabolisme.

  Tip: LR BODY MISSION BROCHURE - EASILY DOWNLOAD!

  U wilt meer weten over onze geweldige producten en het LR BODY MISSION concept en bent geïnteresseerd in een gezonde levensstijl? Dan is deze brochure een must-have op weg naar een Feel-Good-Body!

  Uw online ondersteuning:

  Een gezonde levensstijl met veel beweging, een evenwichtig dieet en veel vocht is de basisvoorwaarde voor uw succesvolle LR BODY MISSION. Profiteer van praktische weekplannen, heerlijke recepten en fitnessoefeningen - voor meer motivatie en nog meer succes - www.body-mission.com

  ¹Weight control: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE shakes, soepen en vlokken) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden worden vervangen. Gewichtsbehoud: Het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) helpt om het gewicht te behouden na gewichtsverlies. Om het genoemde effect te bereiken moet dagelijks één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!


  LR BODY MISSION 1 maand - vrije keuze


 • 5 x LR FIGUACTIVE producten
 • Voorbeeld: 5 x Soepen of 2 x Shakes, 2 x Soepen, 1 x Vlokken
 • 1 x Pro Balance
 • 1 x Herbal Fasting Tea
 • 1 x Proteïne Power
 • Shaker + Welkomstmateriaal

  €335,89


  Beschikbare opties