• Figu Avtive - Kruidenthee

Figu Avtive - Kruidenthee

Kruidenthee - de ideale metgezel voor elke dag

Het is vooral belangrijk om overdag veel te drinken. De Herbal Fasting Tea is een ideale metgezel, omdat de heerlijke smaak het u gemakkelijk maakt om de hele dag door voldoende vocht te drinken. Daarnaast kan het drinken van veel vloeistoffen de stofwisseling stimuleren en u zo energiek ondersteunen.

Het is ook erg belangrijk om genoeg te drinken tijdens een dieet. De Herbal Fasting Tea ondersteunt u ook in deze fase.

Ingrediënten

Ingrediënten: Groene thee1 (20%), matéblaadjes, lapacho-schors, brandnetelbladeren, roodbruine thee, citroengras, zoethoutwortel.

Bevat zoethout - in geval van hoge bloeddruk moet overmatige consumptie van dit product worden vermeden.

Toepassing

Consumptieadvies: 1-2 volle theelepels in een grote beker met kokend water (ca. 200 ml), afdekken en 5-7 minuten laten staan en zeven. Drink 3-4 kopjes per dag.

Zodat u de aanbevolen 1,5 liter vloeistof kunt drinken: Vier het! Waarom trakteer je jezelf niet op een nieuwe beker waar je vooral graag uit drinkt? Het is het beste om meteen een hele pot thee te zetten en te letten op de zetmomenten. Als je de thee te lang of te kort laat trekken, kan het een andere smaak hebben.

Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Handig om weten

De Duitse Vereniging voor Voeding adviseert om dagelijks ongeveer 1,5 liter water of ongezoete thee te drinken. Afhankelijk van de buitentemperatuur en -activiteit en vooral tijdens een dieet, moet u iets meer drinken.

Inhoud 250 gram

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Figu Avtive - Kruidenthee


  • Kalmerende thee
  • Ideaal voor het dagelijks leven of tijdens een dieet
  • Speciaal mengsel van verschillende kruiden, matrasblaadjes en lapacho-schors

    €26,79