• Beauty Diamonds - oogcrème

Beauty Diamonds - oogcrème

Voor mooie ogen! Deze verstevigende en tonifiërende oogverzorging met "oogverstevigend effect" - dankzij meidoorn en Arabische jasmijn - vermindert zichtbaar de rimpels onder de ogen.

De hele oogzone ziet er steviger en strakker uit, de huidtextuur is strakker en de ogen zijn opener - voor een frisse en uitgeruste blik, vol vitaliteit en uitstraling.

De Beauty Diamonds anti-verouderings- en verstevigingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een ingekapselde actieve stof die rimpels en rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing tool.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gelaat met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng uw Beauty Diamonds behandeling aan en masseer deze in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Beauty Diamonds - oogcrème


  • Verstevigende oogcrème met "Oogverstevigend effect".
  • Versterkt de oogzone met meidoorn & Arabische jasmijn en vermindert hangende oogleden.
  • De oogzone ziet er steviger uit
  • Met een innovatief actief stoffentransportsysteem
  • Voor gebruik met de Face Smoothing Tool

    €52,59