• Beauty Diamonds - oogcrème

Beauty Diamonds - oogcrème

Voor mooie ogen! Deze verstevigende en tonifiërende oogverzorging met "oogverstevigend effect" - dankzij meidoorn en Arabische jasmijn - vermindert zichtbaar de rimpels onder de ogen.

De hele oogzone ziet er steviger en strakker uit, de huidtextuur is strakker en de ogen zijn opener - voor een frisse en uitgeruste blik, vol vitaliteit en uitstraling.

De Beauty Diamonds anti-verouderings- en verstevigingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een ingekapselde actieve stof die rimpels en rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing tool.

Inhoud 30 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Beauty Diamonds - oogcrème

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28319
  • Beschikbaar: Op voorraad

€49,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89