• Beauty Diamonds - nachtcrème

Beauty Diamonds - nachtcrème

Jonger en mooier terwijl u slaapt: deze voedende nachtcrème helpt uw huid 's nachts de zichtbare tekenen van de tijd te verminderen. Terwijl u slaapt, wordt het natuurlijke celbeschermingsmechanisme van uw huid gestimuleerd door een synergetisch complex van twee gepatenteerde peptiden (Replexium™), waardoor uw huid de volgende ochtend stevig en soepel aanvoelt. Pistache- en druivenpitolie zijn bijzonder rijk aan essentiële en meervoudig onverzadigde vetzuren en zijn bijzonder geschikt voor de rijpere huid. De nachtcrème helpt ook uw gezichtscontouren te definiëren en bouwt huiddichtheid en -volume op, zodat u 's ochtends vol vitale uitstraling in de spiegel kunt kijken. Voor een gevoede huid en gedefinieerde gezichtscontouren.

De Beauty Diamonds verstevigende anti-aging huidverzorgingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het huidverouderingsproces wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve ingrediënten en een ingekapseld actief ingrediënt dat zowel rimpels als rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Beauty Diamonds - nachtcrème

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28318
  • Beschikbaar: Op voorraad

€55,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89