• Beauty Diamonds - nachtcrème

Beauty Diamonds - nachtcrème

Jonger en mooier terwijl u slaapt: deze voedende nachtcrème helpt uw huid 's nachts de zichtbare tekenen van de tijd te verminderen. Terwijl u slaapt, wordt het natuurlijke celbeschermingsmechanisme van uw huid gestimuleerd door een synergetisch complex van twee gepatenteerde peptiden (Replexium™), waardoor uw huid de volgende ochtend stevig en soepel aanvoelt. Pistache- en druivenpitolie zijn bijzonder rijk aan essentiële en meervoudig onverzadigde vetzuren en zijn bijzonder geschikt voor de rijpere huid. De nachtcrème helpt ook uw gezichtscontouren te definiëren en bouwt huiddichtheid en -volume op, zodat u 's ochtends vol vitale uitstraling in de spiegel kunt kijken. Voor een gevoede huid en gedefinieerde gezichtscontouren.

De Beauty Diamonds verstevigende anti-aging huidverzorgingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het huidverouderingsproces wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve ingrediënten en een ingekapseld actief ingrediënt dat zowel rimpels als rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng de Beauty Diamonds crème aan en masseer deze in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Beauty Diamonds - nachtcrème


  • Verstevigende en voedende verzorgingsformule met pistache- en druivenpitolie definieert 's nachts de gezichtscontouren.
  • Versterkt de dichtheid en het volume van de huid
  • Stimuleert celbeschermingsmechanismen voor een stevigere, soepelere huid
  • Met een innovatief actief stoffentransportsysteem
  • Voor gebruik met de facial smoothing tool

    €46,99
    €58,89