• Beauty Diamonds - dagcrème

Beauty Diamonds - dagcrème

Goed gewapend tegen de tekenen van veroudering: deze crème met haar heerlijke textuur voedt de huid intensief en versterkt haar dag na dag door de collageenproductie te stimuleren - de huid ziet er voller uit. Het laat de huid ook glad en zijdeachtig aanvoelen en vermindert rimpels. Duindoornextract verstevigt de huid en helpt de gezichtscontouren te harmoniseren. Voor een stevige huid en een zijdezacht gevoel.

De Beauty Diamonds anti-aging huidverstevigingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een ingekapselde actieve stof die rimpels en rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing tool.Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Beauty Diamonds - dagcrème

  • Merk: LR ZEITGARD
  • Productcode: 28317
  • Beschikbaar: Op voorraad

€49,99


Vergelijkbare producten

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD Care & Brush Set

€339,89

ZEITGARD Care & Brush Set

ZEITGARD ZEITGARD Care & Brush SetOntdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine thuis: het gepatenteerde* Zeitgard Pro Cosmetic D..

€339,89