• Beauty Diamonds - dagcrème

Beauty Diamonds - dagcrème

Goed gewapend tegen de tekenen van veroudering: deze crème met haar heerlijke textuur voedt de huid intensief en versterkt haar dag na dag door de collageenproductie te stimuleren - de huid ziet er voller uit. Het laat de huid ook glad en zijdeachtig aanvoelen en vermindert rimpels. Duindoornextract verstevigt de huid en helpt de gezichtscontouren te harmoniseren. Voor een stevige huid en een zijdezacht gevoel.

De Beauty Diamonds anti-aging huidverstevigingslijn versterkt de huid vanaf 40 jaar en vermindert rimpels zichtbaar. Op basis van de eigenschappen van diamant in combinatie met eiwitten zorgt het ervoor dat het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en het celbeschermingsmechanisme wordt versterkt.

Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een ingekapselde actieve stof die rimpels en rimpeldiepte vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing tool.Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng de Beauty Diamonds crème aan en masseer deze in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Inhoud 50 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Beauty Diamonds - dagcrème


  • De verzorgende formule voedt en versterkt de huid intensief.
  • Vermindert rimpels en de diepte ervan en helpt de gezichtscontouren te definiëren dankzij duindoornextract
  • Verhoogt de synthese van elastine en collageen
  • Met een innovatief actief stoffentransportsysteem
  • Voor gebruik met de Face Smoothing Tool

    €52,59