• Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

Betrouwbare bescherming tegen de zon met aloë vera

Bescherming tegen de zon is essentieel voor een langdurig gezonde, mooie huid - niet alleen tijdens de zomervakantie! Omdat UV-stralen zelfs op bewolkte dagen door het wolkendek dringen en de huid kunnen beschadigen. De aloë vera sun lotion met SPF 30 beschermt uw huid op betrouwbare wijze tegen zonnebrand en dergelijke.

Met een gemiddelde bescherming tegen de zon van SPF 30 beschermt de Aloë Vera Sun Lotion de meeste huidtypes - van lichte tot gebruinde huid. 40% aloë vera houdt de huid soepel en helpt haar haar eigen vochtbalans te verbeteren. Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid helpen ondersteunen.

De innovatieve dry-touch textuur zorgt ervoor dat de lotion snel wordt geabsorbeerd, niet glimt of plakt en geen witte resten op de huid achterlaat. Precies wat je nodig hebt voor zorgeloze zonnige dagen op het strand, in het park, bij het zwembad en en!

Inhoud 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloe Vera Sun - lotion - SPF30

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 23112
  • Beschikbaar: Op voorraad

€22,89


Vergelijkbare producten

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer Bag

€43,89

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer BagLaat het zomeravontuur beginnen! De temperaturen stijgen en of u nu naar verre landen vliegt of bijvoorbeeld op de fiets uw omgev..

€43,89