• Aloë Vera - Shaping Lichaamsgel

Maak uw lichaam strak met Aloë Vera-gel

Ontdek de kracht van Aloë Vera - Shaping Lichaamsgel!

Voelt u zich niet altijd even comfortabel in uw eigen huid? Wilt u een steviger, strakker figuur? Dan is deze Aloë Vera Shaping Body Gel precies wat u nodig heeft!

Deze unieke gel bevat maar liefst 30% puur Aloë Vera, aangevuld met krachtige natuurlijke ingrediënten. De snel absorberende formule verstevigt en verstevigt de huid bij regelmatig gebruik, waardoor uw lichaam er strakker en steviger uit komt te zien.

Het Intenslim® actieve ingrediëntencomplex werkt samen met organisch groene thee-extract om de elasticiteit van uw huid te verbeteren. U voelt zich niet alleen comfortabeler, maar ziet er ook fantastisch uit!

Waarom wachten? Geef uw lichaam de extra ondersteuning die het verdient met Aloë Vera - Shaping Lichaamsgel. Breng de gel dagelijks aan op probleemgebieden en geniet van een steviger, strakker figuur. Uw huid zal u dankbaar zijn!

Laat u inspireren en ontdek de transformerende kracht van deze unieke lichaamsgel. Voor een figuur waar u trots op kunt zijn!Toepassing

Breng de LR ALOE VIA Aloë Vera Forming Body Gel tweemaal daags aan. Masseer de lichaamsgel na het douchen of baden met ronddraaiende bewegingen in de huid van uw hele lichaam.

Inhoud 200 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Aloë Vera - Shaping Lichaamsgel


  • Snel geabsorbeerde, verfrissende gel voor de buik, bovenarmen en dijen.
  • Met 30% aloë vera-gel, organisch groenethee-extract en het Intenslim® -stoffencomplex van de biologische groene thee.
  • Verbetert de elasticiteit van het weefsel
  • Ondersteunt vermindering van de buikomtrek bij regelmatig gebruik
  • Vestigt en verstevigt de huid met regelmatig gebruik

    €36,49