• Aloe Vera - Sensitive Wash Lotion & shampoo

Aloe Vera - Sensitive Wash Lotion & shampoo

Het dagelijkse wasritueel van baby's kan zo zorgzaam zijn!

De huid van onze schatjes is nog in ontwikkeling. De zelfbescherming van de huid is lang niet zo uitgesproken als die van volwassenen. De vraag naar de juiste waslotion voor de dagelijkse reiniging van de babyhuid en het haar rijst. De LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Baby Sensitive Wash Lotion & Shampoo is ontwikkeld voor de milde reiniging van de gevoelige babyhuid. De ingeperkte Aloë Vera helpt de huid haar eigen vochtgehalte te reguleren. Biologisch calendula-extract kalmeert de huid en sojaolie verzorgt de huid zacht en zacht.

Toepassing

LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Sensitive Baby Wash Lotion & Shampoo is ideaal voor het reinigen van de baby's billen voor de luiers, maar ook voor het hele lichaam en haar. Breng de wascrème zachtjes aan met een zacht, vochtig washandje en spoel het af met water.

Handig om weten

aloë vera

De Aloë Vera is een woestijnlelie en staat bekend als een "multi-talent" voor intern en extern gebruik. Aloë vera is door zijn bekende positieve eigenschappen, zoals de zeer goede waterberging en de zeer positieve werking op het lichaam, de basis van veel LR producten. LR gebruikt alleen de Aloë Vera Barbadensis Miller voor zijn productie.

Ze heeft haar "vermogen" al in het begin bewezen: Nefertiti en Cleopatra zouden al een aloë pasta hebben gebruikt voor huid- en schoonheidsverzorging.

Calendula

Calendula, de goudsbloem, is wijdverbreid in Midden- en Zuid-Europa, West-Azië en de VS. De vruchten zijn sikkelvormig tot gekruld - vandaar de naam "goudsbloem".

Calendula wordt al sinds de oudheid gebruikt om de huid te ondersteunen. Het effect is veelzijdig. Bij inwendig gebruik kan het een kalmerend, ontspannend en vitaliserend effect hebben. Uitwendig gebruikt, kan goudsbloem worden gevonden in crèmes, oliën of tincturen en kan worden gebruikt voor veel huidirritaties.

Inhoud 250 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Aloe Vera - Sensitive Wash Lotion & shampoo


€13,99