• Aloë Vera - Propolis

Aloe Vera - Propolis

LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera Protective Propolis Cream - rijke, verzachtende en hydraterende crème voor de droge en gestreste huid.
Deze rijke verzorgingscrème met 79 % aloë vera en bijenwasextracten is bijzonder geschikt voor de verzorging van de droge huid en de huid die verzorging nodig heeft. Het versterkt de huidbarrière en plaatst een beschermende laag op de huid. Het propolisextract uit de honingraat met zijn warmte-isolerende werking en de hydraterende werking van aloë vera geven de huid een verzorgd en ontspannen gevoel.

LR ALOE VIA Special Care is bijzonder weldadig en regenererend voor de gestresste huid en huidirritaties. De producten liggen als een beschermende laag op de gestreste huid, koelen, kalmeren en bevorderen de regeneratie.

Inhoud 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloë Vera - Propolis

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 20602
  • Beschikbaar: Op voorraad

€23,99


Vergelijkbare producten

Aloë Vera SOS Box

Aloë Vera SOS Box

€48,99

Aloë Vera SOS Box

Aloe Vera Aloe Vera SOS BoxEen doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie va..

€48,99

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2

€97,98

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2Een doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie v..

€97,98