• Aloe Vera - Lotion voor gezicht en handen

Aloe Vera - Lotion voor gezicht en handen

Verzorgende strelingen voor de zachte babyhuid

De babyhuid is gevoeliger dan de volwassen huid. Het heeft speciale zorg nodig om ervoor te zorgen dat het mooi zacht en resistent blijft. De milde LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Baby Sensitive Face & Body Cream met 40 % Aloë Vera, Bio Calendula Extract en Panthenol voorziet de huid van vocht en ondersteunt de natuurlijke huidbeschermingsbarrière.

Nog een pluspunt: Als u uw baby liefdevol verzorgt, verwen hem of haar dan tegelijkertijd met een warm welkome streling!

Toepassing

Breng LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Baby Sensitive Face & Body Cream dagelijks en naar behoefte aan met zachte massagebewegingen op de huid van de baby.

Handig om weten

aloë vera

De Aloë Vera is een woestijnlelie en staat bekend als een "multi-talent" voor intern en extern gebruik. Aloë vera is door zijn bekende positieve eigenschappen, zoals de zeer goede waterberging en de zeer positieve werking op het lichaam, de basis van veel LR producten. LR gebruikt alleen de Aloë Vera Barbadensis Miller voor zijn productie.

Ze heeft haar "vermogen" al in het begin bewezen: Nefertiti en Cleopatra zouden al een aloë pasta hebben gebruikt voor huid- en schoonheidsverzorging.

Calendula

Calendula, de goudsbloem, is wijdverbreid in Midden- en Zuid-Europa, West-Azië en de VS. De vruchten zijn sikkelvormig tot gekruld - vandaar de naam "goudsbloem".

Calendula wordt al sinds de oudheid gebruikt om de huid te ondersteunen. Het effect is veelzijdig. Bij inwendig gebruik kan het een kalmerend, ontspannend en vitaliserend effect hebben. Uitwendig gebruikt, kan goudsbloem worden gevonden in crèmes, oliën of tincturen en kan worden gebruikt voor veel huidirritaties.

Inhoud 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Aloe Vera - Lotion voor gezicht en handen


  • Extra milde, lichte crème voor de gevoelige huid
  • Met 40% aloë vera-gel, organisch calendula-extract en panthenol.
  • Ondersteunt de huidbarrière en beschermt tegen vochtverlies
  • Hydrateert, verzacht en voedt en voedt
  • Gemaakt zonder parfumolie

    €13,99