• Aloë Vera - Emergency Spray

Aloe Vera - Emergency Spray

Een specialist met de kracht van Aloë Vera.
Uw huid is gestresst en heeft een krachtige combinatie nodig? De LR ALOE VIA Aloë Vera Emergency Spray van LR ALOE VIA Aloë Vera ligt als een beschermende film op een gestresste huid. Dankzij het hoge gehalte aan Aloë Vera van 83 % en twaalf geselecteerde, bewezen kruidenextracten wordt de huid gekalmeerd, beschermd en voorzien van voldoende vocht. De perfecte SOS-zorg met de kracht van aloë vera.

De LR ALOE VIA Special Care is bijzonder kalmerend en regenererend voor de gestreste huid en huidirritaties. De producten liggen als een beschermende laag op de gestreste huid, koelen, kalmeren en bevorderen de regeneratie.

Inhoud 400 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloë Vera - Emergency Spray

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 20600
  • Beschikbaar: Op voorraad

€26,60


Vergelijkbare producten

Aloë Vera SOS Box

Aloë Vera SOS Box

€48,99

Aloë Vera SOS Box

Aloe Vera Aloe Vera SOS BoxEen doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie va..

€48,99

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer Bag

€43,89

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer BagLaat het zomeravontuur beginnen! De temperaturen stijgen en of u nu naar verre landen vliegt of bijvoorbeeld op de fiets uw omgev..

€43,89

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2

€97,98

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2Een doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie v..

€97,98