• Aloë Vera Drinking Gel - Perzik - 3 pak

Aloe Vera Gel Peach - set per 3

De 3-voudige plus voor het lichaamsbewustzijn
+ Suikervrij - perfect voor het figuur en super gezond1
+ Ondersteunt het energiemetabolisme2
+ Reinigt het lichaam2

Licht fruitige smaak zonder toegevoegde suiker* - maar met 98 % Aloë Vera bladgel. De Aloë Vera Drinking Gel Perzik smaak heeft geen toevoeging van suiker nodig. Deze Drinking Gel biedt dus een belangrijk voordeel: voor diabetici, bijvoorbeeld, is het belangrijk om de hoeveelheid suiker in hun dagelijkse voeding laag en onder controle te hebben om het insulinegehalte in het bloed zo constant mogelijk te houden. Maar veel gezondheidsbewuste mensen zorgen er tegenwoordig ook voor dat ze niet zoveel suiker consumeren. Speciaal voor deze doelgroep heeft LR de Aloë Vera Drinking Gel Perzik smaak ontwikkeld.

NATURALLY HIGH CONCENTRATED: 98 % Aloë Vera Blad Gel
GEZONDHEID: Met vitamine C1, suikervrij - ook geschikt voor diabetici.
LEKKER: Met een fruitige perzikensmaak - ook lekker voor kinderen.


De basis: de allrounder Aloë Vera
Aloë vera is een echte allrounder dankzij de vele actieve ingrediënten. Speciaal voor de Aloë Vera Drinkgels gebruikt LR uitsluitend hoogwaardige Aloë Vera gel. Dus de LR Aloë Vera Drinkgel laat je ten volle van je leven genieten, omdat het je lichaam voedt, beschermt, regenereert en activeert.4,5

+ UW ENERGY SUPPLIER: De essentiële actieve ingrediënten in de Aloë Vera Drinking Gel zorgen voor meer energie en vitaliteit.3 De biologische beschikbaarheid van de actieve ingrediënten is verhoogd.
+ UW IMMUNE BESCHERMING: Aloë vera gel versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van uw lichaam in evenwicht.4
+ De aloë vera-gel ondersteunt de opbouw en regeneratie van de aloë vera-gel.5
+ UW MATERIËLE WIJZIGINGSPROFI: De Aloë Vera Gel stimuleert de stofwisseling.3

1 Vitamine C draagt bij tot een normaal functioneren van het immuunsysteem.
2 Vitamine C draagt bij tot een normaal energiemetabolisme.
3 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normaal energiemetabolisme.
4 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem.
5 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid en aan de regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E.

*Aloë Vera bevat van nature suiker
Aloë Vera Drinkgel perzik smaak staat op de Keulse lijst®. De Keulse lijst® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd dopingrisico die zijn getest op anabole steroïden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Keulen List® op www.koelnerliste.com
**Lijninhoud onder de detectiegrens van <0,1mg/L

Ingrediënten

Ingrediënten: Aloë Vera (Barbadensis Miller) Gel1 (98 %), zoetstof (natriumcyclamaat, acesulfaam K, natriumsaccharine), inuline, stabilisator (xanthaangom), zuurteregelaar (citroenzuur), vitamine C (L-ascorbinezuur), aroma, conserveringsmiddel (kaliumsorbaat)

toepassing

Aanbevolen dosering: 3 x daags 30 ml Aloë Vera Drinking Gel perzik smaak, bij voorkeur voor de maaltijd (indien nodig verdunnen met water of vruchtensap).

Recept Idee: Drink de Aloë Vera Drinking Gel perzik smaak met een glas vruchtensap naar keuze, of meng de gel met yoghurt, fruit en wat muesli tot een gezond ontbijt.

Schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren en snel consumeren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

Handig om weten

Bij LR komt kwaliteit en competentie samen
Unieke hoge kwaliteit

Alleen de LR Aloë Vera Drinkgels worden bekroond met de SGS INSTITUT FRESENIUS en het IASC-zegel voor drinken:<

 • Hoge productkwaliteit - gemaakt van pure Aloë Vera bladgel*.
 • Duurzame teelt in Mexico
 • Zorgvuldige verwerking en hoge productienormen
 • Jarenlange ervaring

  LR Aloë Vera Drinkgel staat voor kwaliteit gemaakt in Duitsland:

 • LR is al meer dan 17 jaar expert op het gebied van Aloë Vera.
 • Eigen productie in een van de modernste aloë vera-fabrieken in Duitsland
 • Samenwerking met gerenommeerde deskundigen
 • Niet alleen gezond, maar ook heerlijk.

  De LR Aloë Vera Drinkgels bieden niet alleen ondersteuning in de meest uiteenlopende situaties in het leven, maar ook in verschillende smaken. Of het nu gaat om een natuurlijke brandnetelnoot of een aangename honingsmaak - er is hier voor elk wat wils.

  De Aloë Vera Drinking Gel is een natuurlijk product en de kleur van de gel kan in de loop van de tijd veranderen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

  FAQ

  Hoe kan men zorgen voor meer beweging in het dagelijks leven?

  Steeds meer mensen bewegen te weinig. We brengen veel tijd door aan ons bureau, we reizen met de auto naar ons werk, er zijn bijna overal roltrappen en liften. Zelfs met kleine trucjes kunt u veel meer beweging krijgen in uw dagelijks leven en iets doen voor uw conditie. Korte afstanden kunnen gemakkelijk te voet of op de fiets worden afgelegd. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u een station eerder verlaten en lopen. In plaats van gebruik te maken van liften, kunt u altijd gebruik maken van de trap en 's avonds een wandeling maken in plaats van op de bank voor de TV te zitten.

  Waar bestaat Aloë Vera Drinkgel uit?

  De bladeren van de aloë vera plant zijn zeer vlezig. De bladeren zijn aan de buitenkant omgeven door een dikke, groene bladschors. De binnenkant van de bladeren bestaat uit gelachtig, parenchymatisch weefsel, de aloë vera bladgel. Alleen deze bladgel met al zijn waardevolle ingrediënten wordt gebruikt voor de Drinkgel.

  Waarom gebruikt LR alleen de Aloë Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloë Vera producten?

  Van de meer dan 200 soorten aloë vera is Barbadensis Miller de enige soort die als levensmiddel kan worden gebruikt. De vaak genoemde Aloë Arborescens heeft een zeer hoog lendenengehalte en is daarom niet geschikt voor consumptie. LR gebruikt daarom alleen Aloë Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloë Vera producten

  Kan je thuis een aloë vera plant opensnijden en de gel zomaar opdrinken?

  Het is niet aan te raden om de pure bladgel van de aloë vera plant in onbewerkte vorm te consumeren. De bast van de bladeren moet zuiver van de binnenste gel worden gescheiden. Onder de bast bevindt zich een laagje aloïne, dat bij een onjuiste verwerking als dik, geel sap tevoorschijn komt. Het moet zorgvuldig worden verwijderd voor consumptie. Dit moet gebeuren onder deskundig toezicht. Aloïne is een zeer sterk laxerend ingrediënt, dat bij inname in hoge concentraties tot diarree kan leiden. Alle LR Aloë Vera Drinkgels worden daarom regelmatig onderworpen aan zorgvuldige aloïnetests. Aloë vera heeft ook een bittere smaak in zijn pure vorm. In ieder geval is het gemakkelijker om een Aloë Vera Drinkgel van LR te consumeren - en het smaakt beter.

  Worden de aloë vera planten die LR gebruikt voor de aloë vera drink gel onder biologische omstandigheden geteeld?

  De teelt van de aloë vera planten in Mexico is niet officieel gecertificeerd door een biologische keurmerk, maar LR zorgt er strikt voor dat het gebruik van meststoffen, pesticiden en andere chemicaliën volledig wordt vermeden. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de SGS INSTITUT FRESENIUS.

  Is de Aloë Vera Drinking Gel van LR de enige Aloë Vera drank op de markt met het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel?

  Op dit moment dragen alleen LR's Aloë Vera Drinkgels het strenge SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk.

  Wat is SGS INSTITUT FRESENIUS?

  De SGS INSTITUT FRESENIUS reikt vandaag de dag een van de hardste en meest begeerde kwaliteitslabels uit, onder andere voor voeding en voedingssupplementen. Sinds 2003 maakt de SGS INSTITUT FRESENIUS deel uit van de Société Générale de Surveillance (SGS), die in de 19e eeuw in Frankrijk werd opgericht om graaninspecties uit te voeren. Tegenwoordig richt het bedrijf zich op diensten op het gebied van laboratoriumanalyse en certificering van levensmiddelen en consumptiegoederen.

  Wat is het verschil tussen het SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk en andere keurmerken?

  Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste testzegels op de markt naast andere aanbieders zoals Ökotest of Stiftung Warentest. SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze faam bereikt door al meer dan 35 jaar de hoogste kwaliteit te garanderen - een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is een van de hardste kwaliteitslabels op de markt van vandaag! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar garandeert de conditie van permanent hoge kwaliteitsnormen. Talrijke voorafgaande tests van het betreffende product worden uitgevoerd om de verzegeling te verkrijgen. Alles wordt eenvoudig gecontroleerd: van de grondstoffen tot elke stap van de verwerking tot het vullen en verder. Verborgen testaankopen van de SGS INSTITUT FRESENIUS zijn ook bedoeld om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. LR ondergaat vrijwillig een dergelijke strenge en gedetailleerde controle om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

  Wat is de IASC (International Aloe Science Council)?

  Het IASC is een wetenschappelijke vereniging die zich inzet voor de verspreiding en het gebruik van kennis over de positieve eigenschappen van de Aloë Vera-fabriek. Het IASC, gevestigd in Maryland (VS), biedt de mogelijkheid om Aloë Vera producten volgens strenge normen te certificeren om de kwaliteit ervan te benadrukken.

  Wat zijn in-process controles en welke rol spelen ze in de productie van LR's Aloë Vera Drinkgel?

  In-proces controles zijn een belangrijk en zeer uitgebreid proces om het gehele productieproces stap voor stap te bewaken. Tijdens de productie worden na elke productiestap monsters genomen. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit van de Aloë Vera Drinkgels te garanderen.

  Kan het onderzoekslaboratorium van LR Qualitätskontrolle in Ahlen alle belangrijke meetmethoden uitvoeren die nodig zijn om de hoge kwaliteit van de gel te bereiken? In hoeverre verschilt het van andere laboratoria?

  Als Europa's grootste importeur van Aloë Vera heeft LR zich gespecialiseerd in de analyse van deze fabriek, zodat bijna alle tests kunnen plaatsvinden in het LR Quality Control laboratorium in Ahlen. Alleen NMR-spectroscopie en aloïneanalyse worden uitgevoerd in een speciaal laboratorium. Toch is er nauwelijks een ander laboratorium in Duitsland waar aloë vera vaker wordt onderzocht dan LR. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van specifieke ingrediënten, een uitgebreid analyseportfolio en zo'n groot aantal monsters beschikt LR over een van 's werelds meest vooraanstaande laboratoria voor aloë vera analyse.

  Inhoud 3 x 1000 ml

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!


  Aloë Vera Drinking Gel - Perzik - 3 pak


 • De 3-voudige plus voor uw lichaamsbewustzijn: licht, stimulerend, reinigend1,2
 • 98 % Aloë Vera bladgel
 • Geen toegevoegde suiker*
 • Een dagelijks rantsoen dekt 100% van de aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C
 • Informatie voor diabetici: slechts 0,054 broodeenheden per dagrantsoen
 • Uitstekende kwaliteit - gemaakt in Duitsland

  €104,89


 • Vergelijkbare producten

  Aloë Vera Drinking Gel - Perzik - 3 pak

  Aloë Vera Drinking Gel - Perzik - 3 pak

  €104,89

  Aloë Vera Drinking Gel - Perzik - 3 pak

  Aloe Vera Gel Peach - set per 3De 3-voudige plus voor het lichaamsbewustzijn+ Suikervrij - perfect voor het figuur en super gezond1+ Ondersteunt het energiemeta..

  €104,89