• Aloë Vera Drinking Gel - Immune Plus

De 3-voudige plus voor uw immuunsysteem

De innovatieve Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus ondersteunt uw immuunsysteem op drie manieren:

+ VERSTERKING: Bestaande immuuncellen worden versterkt1

+ ACTIVERING: De productie van nieuwe immuuncellen wordt geactiveerd1,2

+ STIMULERING: Het immuunsysteem kan sneller reageren1,3

Want de intelligente combinatie van ingrediënten van natuurlijke oorsprong zorgt voor een effectief effect:

- De LR ALOE VERA Drinking Gel Immune Plus versterkt, activeert en stimuleert het immuunsysteem.4 Aloë Vera is een actieve ingrediëntencombinatie van acemannan, vitaminen, sporenelementen, mineralen en enzymen.

- INGWER bevat essentiële oliën, gingerol, hars en harszuren. Het is ook rijk aan vitamine C en bevat magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en fosfor.

- HONEY is heilzaam - omdat het bioactieve stoffen en antioxidanten bevat. De werkzame bestanddelen zouden een gunstig effect hebben.

- LEMON is van nature rijk aan vitamine C en wordt vaak gebruikt als huismiddel.

- VITAMINE C versterkt het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.1,5 Vitamine C heeft ook een positieve invloed op tal van andere processen in het menselijk lichaam.10

- ZINC activeert het immuunsysteem.1 Het behoort tot de essentiële sporenelementen in het lichaam en is belangrijk voor metabole reacties.6

- SELENA activeert het immuunsysteem.1 Aangezien het lichaamseigen metabolisme geen selenium kan produceren, moet het dagelijks aan het lichaam worden toegevoerd.


De basis: de allrounder Aloë Vera

Al duizenden jaren wordt de aloë vera plant gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediënten. De bladfilet in de plant bevat meer dan 200 vitale stoffen. Het versterkt ook de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen. Zo worden vitaminen beter geabsorbeerd door het lichaam.7-9

+ UW ENERGIEPROVIDER: De essentiële actieve bestanddelen in LR's Aloë Vera Drinkgel zorgen voor meer energie en vitaliteit.7 De biobeschikbaarheid van de actieve bestanddelen wordt vergroot.

+ UW IMMUNITIEBESCHERMING: De Aloë Vera Drinkgel van LR versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van het lichaam in balans.8

+ UW REGENERATOR: De Aloë Vera Drinkgel van LR ondersteunt de opbouw en regeneratieprocessen.9

+ UW SUBSTANTIEWIJZIGINGSPROFIEL: De Aloë Vera-gel stimuleert de stofwisseling.7

Voor onze Aloë Vera Drinkgel gebruiken we alleen de pure bladfilet van Aloë Barbadensis Miller. Deze bevindt zich in het blad van de aloë vera plant en is vrij van aloë*.

1Vitamine C, zink en selenium dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. ²Zink heeft een functie in de celdeling. 3Vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme. 4De vitamine C in de Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem. 5Vitamine C helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 6Zink draagt bij aan een normaal zuur-base metabolisme. 7De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normaal energiemetabolisme. 8De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem. 9De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel helpt bij het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid en draagt bij aan de regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E. 10Vitamine C draagt bij aan de normale collageenvorming voor een normale werking van de bloedvaten, de botten en de huid. Vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel.


*onder de aantoonbaarheidsgrens van 0,1 ppm (=0,1 mg/L). Aloïne is een hydroxyanthraceen derivaat (HAD)

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Aloe Vera (Barbadensis Miller) Gel¹ (85 %), Blütenhonig (8 %), Ingwersaft (Zingiber officinale) (6 %), Zitronensaftkonzentrat (Citrus limon) (0,4 %), Vitamin C (L-Ascorbinsäure), Säuerungsmittel (Citronensäure), Stabilisator (Xanthan), Konservierungsstoff (Kaliumsorbat), Zinkcitrat-3-hydrat, Natriumselenit.


Toepassing

Consumptieadvies: 3 x daags 30 ml Aloë Vera Drinkgel Immuun Plus, het beste voor de maaltijd (eventueel verdund met water of vruchtensap).

Recept idee: Drink de Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus met een glas vruchtensap naar keuze, of meng de gel met yoghurt, fruit en wat cornflakes voor een gezond ontbijt.

Schudden voor gebruik. Eenmaal geopend, bewaar het in de koelkast en consumeer het snel. Overschrijd de aangegeven, aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat samen met een gezonde levensstijl belangrijk is. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.


Handig om weten

Bij LR komt kwaliteit en competentie samen


Unieke hoge kwaliteit

Alleen de LR Aloë Vera Drinkgels worden bekroond met de SGS INSTITUT FRESENIUS en het IASC-zegel voor drinken:

 • Hoge productkwaliteit - gemaakt van pure Aloë Vera bladgel*.
 • Duurzame teelt in Mexico
 • Zorgvuldige verwerking en hoge productienormen

Jarenlange ervaring

LR Aloë Vera Drinkgel staat voor kwaliteit gemaakt in Duitsland:

 • LR is al meer dan 17 jaar expert op het gebied van Aloë Vera.
 • Eigen productie in een van de modernste aloë vera-fabrieken in Duitsland
 • Samenwerking met gerenommeerde deskundigen

Niet alleen gezond, maar ook heerlijk.

De LR Aloë Vera Drinkgels bieden niet alleen ondersteuning in de meest uiteenlopende situaties in het leven, maar ook in verschillende smaken. Of het nu gaat om een natuurlijke brandnetelnoot of een aangename honingsmaak - er is hier voor elk wat wils.


De Aloë Vera Drinking Gel is een natuurlijk product en de kleur van de gel kan in de loop van de tijd veranderen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.


FAQ

Hoe kan men zorgen voor meer beweging in het dagelijks leven?

Steeds meer mensen bewegen te weinig. We brengen veel tijd door aan ons bureau, we reizen met de auto naar ons werk, er zijn bijna overal roltrappen en liften. Zelfs met kleine trucjes kunt u veel meer beweging krijgen in uw dagelijks leven en iets doen voor uw conditie. Korte afstanden kunnen gemakkelijk te voet of op de fiets worden afgelegd. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u een station eerder verlaten en lopen. In plaats van gebruik te maken van liften, kunt u altijd gebruik maken van de trap en 's avonds een wandeling maken in plaats van op de bank voor de TV te zitten.

Waar bestaat Aloë Vera Drinkgel uit?

De bladeren van de aloë vera plant zijn zeer vlezig. De bladeren zijn aan de buitenkant omgeven door een dikke, groene bladschors. De binnenkant van de bladeren bestaat uit gelachtig, parenchymatisch weefsel, de aloë vera bladgel. Alleen deze bladgel met al zijn waardevolle ingrediënten wordt gebruikt voor de Drinkgel.

Waarom gebruikt LR alleen de Aloë Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloë Vera producten?

Van de meer dan 200 soorten aloë vera is Barbadensis Miller de enige soort die als levensmiddel kan worden gebruikt. De vaak genoemde Aloë Arborescens heeft een zeer hoog lendenengehalte en is daarom niet geschikt voor consumptie. LR gebruikt daarom alleen Aloë Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloë Vera producten.

Kan je thuis een aloë vera plant opensnijden en de gel zomaar opdrinken?

Het is niet aan te raden om de pure bladgel van de aloë vera plant in onbewerkte vorm te consumeren. De bast van de bladeren moet zuiver van de binnenste gel worden gescheiden. Onder de bast bevindt zich een laagje aloïne, dat bij een onjuiste verwerking als dik, geel sap tevoorschijn komt. Het moet zorgvuldig worden verwijderd voor consumptie. Dit moet gebeuren onder deskundig toezicht. Aloïne is een zeer sterk laxerend ingrediënt, dat bij inname in hoge concentraties tot diarree kan leiden. Alle LR Aloë Vera Drinkgels worden daarom regelmatig onderworpen aan zorgvuldige aloïnetests. Aloë vera heeft ook een bittere smaak in zijn pure vorm. In ieder geval is het gemakkelijker om een Aloë Vera Drinkgel van LR te consumeren - en het smaakt beter.

Worden de aloë vera planten die LR gebruikt voor de aloë vera drink gel onder biologische omstandigheden geteeld?

De teelt van de aloë vera planten in Mexico is niet officieel gecertificeerd door een biologische keurmerk, maar LR zorgt er strikt voor dat het gebruik van meststoffen, pesticiden en andere chemicaliën volledig wordt vermeden. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de SGS INSTITUT FRESENIUS.

Is LR's Aloë Vera Drinking Gel de enige Aloë Vera drank op de markt met het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitskeurmerk?

Op dit moment dragen alleen LR's Aloë Vera Drinkgels het strenge SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk.

Wat is SGS INSTITUT FRESENIUS?

De SGS INSTITUT FRESENIUS reikt vandaag de dag een van de hardste en meest begeerde kwaliteitslabels uit, onder andere voor voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Sinds 2003 maakt de SGS INSTITUT FRESENIUS deel uit van de Société Générale de Surveillance (SGS), die in de 19e eeuw in Frankrijk is opgericht om graaninspecties uit te voeren. Tegenwoordig richt het bedrijf zich op diensten op het gebied van laboratoriumanalyse en certificering van levensmiddelen en consumptiegoederen.

Wat is het verschil tussen het SGS INSTITUT FRESENIUS-kwaliteitskeurmerk en andere keurmerken?

Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste testzegels op de markt naast andere aanbieders zoals Ökotest of Stiftung Warentest. SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze faam bereikt door al meer dan 35 jaar de hoogste kwaliteit te garanderen - een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is een van de hardste kwaliteitslabels op de markt van vandaag! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar garandeert de conditie van permanent hoge kwaliteitsnormen. Talrijke voorafgaande tests van het betreffende product worden uitgevoerd om de verzegeling te verkrijgen. Alles wordt eenvoudig gecontroleerd: van de grondstoffen tot elke stap van de verwerking tot het vullen en verder. Verborgen testaankopen van de SGS INSTITUT FRESENIUS zijn ook bedoeld om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. LR ondergaat vrijwillig een dergelijke strenge en gedetailleerde controle om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

Wat is de IASC (International Aloe Science Council)?

Het IASC is een wetenschappelijke vereniging die zich inzet voor de verspreiding en het gebruik van kennis over de positieve eigenschappen van de Aloë Vera-fabriek. Het IASC, gevestigd in Maryland (VS), biedt de mogelijkheid om Aloë Vera producten volgens strenge normen te certificeren om de kwaliteit ervan te benadrukken.

Wat zijn in-process controles en welke rol spelen ze in de productie van LR's Aloë Vera Drinkgel?

In-proces controles zijn een belangrijk en zeer uitgebreid proces om het gehele productieproces stap voor stap te bewaken. Tijdens de productie worden na elke productiestap monsters genomen. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit van de Aloë Vera Drinkgels te garanderen.

Kan het onderzoekslaboratorium van LR Qualitätskontrolle in Ahlen alle belangrijke meetmethoden uitvoeren die nodig zijn om de hoge kwaliteit van de gel te bereiken? In hoeverre verschilt het van andere laboratoria?

Als een van Europa's grootste importeurs van Aloë Vera heeft LR zich gespecialiseerd in de analyse van deze fabriek, zodat bijna alle tests kunnen plaatsvinden in het LR Quality Control laboratorium in Ahlen. Alleen NMR-spectroscopie en aloïneanalyse worden uitgevoerd in een speciaal laboratorium. Toch is er nauwelijks een ander laboratorium in Duitsland waar aloë vera vaker wordt onderzocht dan LR. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van specifieke ingrediënten, een uitgebreid analyseportfolio en zo'n groot aantal monsters beschikt LR over een van 's werelds meest vooraanstaande laboratoria voor aloë vera analyse.

Inhoud
Inhoud 1000 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Aloë Vera Drinking Gel - Immune Plus

 • Productcode: 81000
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • De specialist voor uw immuunsysteem1
 • 85% Aloë Vera bladgel, lendenvrij
 • Verrijkt met gember, citroen, honing, maar ook met immuunstimulerende middelen zoals vitamine C, zink en selenium.
 • Hoge kwaliteit - Made in Germany

  €38,99


 • Vergelijkbare producten

  Aloë Vera Drinking Gel - Immune Plus - 3 pak

  Aloë Vera Drinking Gel - Immune Plus - 3 pak

  €109,99

  Aloë Vera Drinking Gel - Immune Plus - 3 pak

  De 3-voudige plus voor uw immuunsysteemDe innovatieve Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus ondersteunt uw immuunsysteem op drie manieren:+ VERSTERKING: ..

  €109,99