• Aloë Vera - Concentrate

Aloe Vera - Concentrate

De LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera Moisturizing Gel Concentraat met 90% pure Aloë Vera Leaf Gel koelt en geeft de huid een kalmerend vochtgehalte.

De droge huid wordt aanzienlijk verbeterd door de hydraterende eigenschappen van het concentraat. Aloë vera zorgt voor een frissere, meer elastische teint.

De snel absorberende gel kan gebruikt worden als huidverzorging. Als bijvoorbeeld het zonnebad te lang is, koelt en verzorgt het concentraat het getroffen gebied in gelijke mate.
Er zijn geen extra geuren toegevoegd aan het concentraat, dus het ruikt licht naar aloë vera. De gel is een bewezen vochtinbrenger. De perfecte combinatie voor de LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Rapid Emergency Spray.

De LR ALOE VIA Special Care is bijzonder kalmerend en regenererend voor de gestreste huid en huidirritaties. De producten liggen als een beschermende laag op de gestreste huid, koelen, kalmeren en bevorderen de regeneratie.

Ingrediënten

ingrediënten: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Allantoin, Lactic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Toepassing

Regelmatig of naar behoefte op de huid aanbrengen.

FAQ

Wat is er zo bijzonder aan LR ALOE VIA producten?

LR hecht de hoogste waarde aan kwaliteit in al haar producten. Aloë Vera producten worden ook ontwikkeld en geproduceerd met als doel de beste te zijn. Daarom gebruikt LR uitsluitend de pure bladfilet van de Aloë Vera en verplicht zich tot een zorgvuldige verwerking, zodat ook de waardevolle inhoudsstoffen volledig behouden blijven. Bovendien gebruikt LR een bijzonder hoge concentratie aloë vera gel om hoogwaardige eindproducten te verkrijgen. De LR Aloë Vera-producten danken deze hoge standaard ook aan het begeerde IASC-keurmerk, waarmee de LR Aloë Vera-producten al jaren worden onderscheiden.

Waarom wordt het Aloë Vera concentraat ook aanbevolen voor de onzuivere huid?

Het Aloë Vera concentraat kalmeert de huid. De onzuivere huid profiteert ook van de hydraterende eigenschappen van Aloë Vera Gel.

Kan ik LR ALOE VIA Aloë Vera Moisturizing Gel Concentraat gebruiken na het zonnebaden?

De zon geïrrigeerde huid profiteert van de verkoelende werking van het aloë vera-concentraat. De gel kalmeert en hydrateert.

Kan LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera Moisturizing Gel Concentraat worden gebruikt als basis voor make-up?

Om de huid de hele dag door perfect te hydrateren en de huidstructuur te verstevigen, kan een klein beetje gelconcentraat eenvoudig onder de make-up worden geplaatst. Vooral de droge en vermoeide huid zal er stralender en vitaler uitzien".

Inhoud 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Aloë Vera - Concentrate


 • Vochtinbrengend gelconcentraat voor de geïrriteerde, uitgedroogde huid
 • 90% Aloë Vera Gel
 • Biedt onmiddellijk maximale hydratatie en koelt de huid onmiddellijk af
 • Verbetert de elasticiteit van de huid
 • De huid voelt onmiddellijk intensief verzorgd aan.

  €20,59


 • Vergelijkbare producten

  Aloë Vera SOS Box

  Aloë Vera SOS Box

  €51,49

  Aloë Vera SOS Box

  Aloe Vera Aloe Vera SOS Box Een doos voor alle zaken: Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie ..

  €51,49