• Aloë Vera - Concentrate

Aloe Vera - Concentrate

De LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera Moisturizing Gel Concentraat met 90% pure Aloë Vera Leaf Gel koelt en geeft de huid een kalmerend vochtgehalte.

De droge huid wordt aanzienlijk verbeterd door de hydraterende eigenschappen van het concentraat. Aloë vera zorgt voor een frissere, meer elastische teint.

De snel absorberende gel kan gebruikt worden als huidverzorging. Als bijvoorbeeld het zonnebad te lang is, koelt en verzorgt het concentraat het getroffen gebied in gelijke mate.
Er zijn geen extra geuren toegevoegd aan het concentraat, dus het ruikt licht naar aloë vera. De gel is een bewezen vochtinbrenger. De perfecte combinatie voor de LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Rapid Emergency Spray.

De LR ALOE VIA Special Care is bijzonder kalmerend en regenererend voor de gestreste huid en huidirritaties. De producten liggen als een beschermende laag op de gestreste huid, koelen, kalmeren en bevorderen de regeneratie.

Inhoud 100 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloë Vera - Concentrate

  • Merk: LR ALOË VIA
  • Productcode: 20601
  • Beschikbaar: Op voorraad

€19,59


Vergelijkbare producten

Aloë Vera SOS Box

Aloë Vera SOS Box

€48,99

Aloë Vera SOS Box

Aloe Vera Aloe Vera SOS BoxEen doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie va..

€48,99

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer Bag

€43,89

Aloe Vera Summer Bag

Aloe Vera Summer BagLaat het zomeravontuur beginnen! De temperaturen stijgen en of u nu naar verre landen vliegt of bijvoorbeeld op de fiets uw omgev..

€43,89

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2

€97,98

Aloë Vera SOS Box set van 2

Aloë Vera SOS Box set van 2Een doos voor alle zaken:Bij huidirritaties ondersteunen de drie specialisten van LR ALOE VIA de natuurlijke regeneratie v..

€97,98