• Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER 3 pak

Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER 3 pak

SUMMER PROTECTION: DE 3-VOUDIGE BESCHERMING VOOR UW ZOMER

AÇAÍ - de populaire Superfood kan nu ook bij LR gedronken worden! De Açaí-bes staat bekend om zijn ongewoon hoge gehalte aan antioxidanten en talrijke vitaminen en mineralen.

Aloë Vera Drinkgel Açaí Pro Summer - uw levenselixer voor meer bescherming in de zomer! Het zorgt voor een evenwichtige elektrolytenbalans en -stofwisseling1 , ondersteunt de lichaamseigen bescherming tegen de zon2 en zorgt voor een natuurlijke zomerse teint2. Vooral tijdens het reisseizoen ondersteunt het de verdediging van het lichaam3. De zomerse powerdrink met 85% aloë vera bladfilet, açaí-bessen, bessen, wilde bessen en honing overtuigt met de natuurlijke, fruitige, frisse açaí-besensmaak.

De uitstekende kwaliteit "made in Germany" is gecertificeerd door het SGS Institut Fresenius en de IASC (International Aloe Science Council).

1 vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme; magnesium draagt bij aan de elektrolytenbalans.

2 Koper en zink helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress; zink helpt de normale huid te behouden; koper draagt bij aan een normale huidpigmentatie.

3 Zink, vitamine C en koper dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

Inhoud 3x 1000 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!

Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER 3 pak

  • Merk: LR LIFETAKT
  • Productcode: 81103
  • Beschikbaar: Op voorraad

€116,99


Vergelijkbare producten

Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER

Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER

€41,49

Aloë Vera Drinking Gel - Acai PRO SUMMER

Acai PRO SUMMERSUMMER PROTECTION: DE 3-VOUDIGE BESCHERMING VOOR UW ZOMERAÇAÍ - de populaire Superfood kan nu ook bij LR gedronken worden! De Açaí-bes ..

€41,49