• LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

LR MICROSILVER PLUS - Handcrème

Onze handen worden elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Ze komen vaak in contact met ziektekiemen zoals bacteriën en virussen. Ze worden vaak gewassen of gedesinfecteerd. Vuil, kou en zon tasten ook de huid en zijn microbacteriële beschermlaag - het micro-organisme - aan.

De LR MICROSILVER PLUS handcrème voor een intacte microbiële huid ondersteunt de natuurlijke regeneratie van een droge, schrale huid en geeft een gevoed gevoel van zijdezachte handen. Kiemen, zoals bacteriën en virussen, worden geëlimineerd dankzij de antibacteriële en antivirale werking van MicroSilver BG™. De handen zijn tot 12 uur lang beschermd - tot de volgende keer dat u uw handen wast. De huid regenereert. Het microbioom kan zijn natuurlijke balans weer vinden.

Voor persoonlijke hygiëne.

De speciale PLUS:

De snel absorberende crème heeft zijn intensieve verzorgende werking te danken aan de voedende dexpanthenol. Het dringt diep door in de droge huidplooien van de gebarsten huid, stabiliseert en regenereert de gestresste huid snel en effectief. Het mineralencomplex ZIN'CÎTETM vult de netvormige beschermfilm van de antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ aan. Zo beschermt LR MICROSILVER PLUS-handcrème de huid duurzaam tegen invloeden van buitenaf, zoals UVA/UVB-stralen.

Zuiver zilver tegen bacteriën en virussen

De werkzame stof MicroSilver BG™ is zuiver, antibacterieel en antiviraal zilver in een fascinerende vorm. De sponsachtige, metalen zilverdeeltjes werken op de huid zonder dat ze diep doordringen en de huidflora aantasten. Als gecertificeerd natuurproduct zijn MicroSilver BG™ en de producten van de LR MICROSILVER PLUS-serie zeer geschikt voor alle huidtypen - zelfs voor de gevoelige huid.

Ingrediënten

Ingrediënten: Aqua (Water), Alcohol denat., Panthenol, Smithsonite Extract, Glycerin, Allantoin, Silver, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin

Toepassing

Gebruiksaanwijzing

Doe een kleine hoeveelheid in de gereinigde handpalmen en wrijf.

De LR MICROSILVER PLUS Hand Gel is ook ideaal voor een snelle en hygiënische reiniging van de handen onderweg - zonder water.

Handig om weten

Dingen om te weten:

Het micro-organisme is de som van de miljoenen micro-organismen op onze huid of in de mondholte die onze natuurlijke beschermingsmantel vormen tegen ziektekiemen en andere indringers. Een intacte huid en mondflora beschermt ons tegen invloeden van buitenaf.

Winkelwagens, deurgrepen - we raken alles aan met onze handen. Vooral onze handen worden daarom dagelijks blootgesteld aan talloze ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen. De huid is onderhevig aan veel stress en zelfs het frequent wassen van de handen droogt de huid uit en maakt haar vatbaar voor microbiële onbalans.

Als het microbioom onevenwichtig is, kunnen ziektekiemen zoals bacteriën en virussen zich verspreiden en de natuurlijke beschermende barrières aantasten. De gevolgen kunnen zijn: ontsteking, irritatie en roos. Deze natuurlijke beschermende barrière moet worden beschermd en ons microbioom moet weer in balans worden gebracht.

FAQ

Wat is MicroSilver BG™?

De antibacteriële en antivirale MicroSilver BG™ is een zeer poreus zilver (zilverpoeder, gemiddelde deeltjesgrootte van ca. 7-10 μm) met een sponsachtige oppervlaktestructuur (zichtbaar onder de elektronenmicroscoop). Het heeft een groot, antimicrobieel actief oppervlak, waarvan het effect wordt gebruikt in de producten van de LR MICROSILVER PLUS-serie voor cosmetische toepassing op de (slijm)huid.

MicroSilver BG™ is bedoeld om de bacteriën en virussen die aanwezig zijn op de (slijm)huid te elimineren, die de beste voorwaarden vinden voor groei, vooral bij huidlaesies, zoals kleine verwondingen in de mondholte en huidirritaties. Het effect van MicroSilver BG™ is voornamelijk gebaseerd op het verstoren en beïnvloeden van enzymatisch gecontroleerde metabole functies van het micro-organisme celmembraan. De huideigen regeneratieprocessen van de geïrriteerde of gestresste huid worden actief ondersteund.

Voordelen van MicroSilver BG™ in cosmetica:

- Effectief tegen ziektekiemen, zelfs bij lage concentraties

- Zuiver fysiek geproduceerd (zonder chemische processen)

- Heeft een blijvend effect op de (slijm)huid: verwijdert niet alleen bestaande bacteriën en virussen, maar voorkomt ook de nieuwe vorming ervan. De productie van MicroSilver BG™ is gebaseerd op een gepatenteerd proces.

Veroorzaakt het ingrediënt MicroSilver BGTM bijwerkingen?

Nee, MicroSilver BGTM veroorzaakt geen bijwerkingen. De werkingswijze is uitsluitend gebaseerd op fysieke reacties waarbij de bacteriën en virussen op de (slijm)huid worden vernietigd. MicroSilver BGTM interfereert dus niet met de stofwisseling van het menselijk lichaam.


Inhoud 75 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR MICROSILVER PLUS - Handcrème


 • Voedende speciale zorg voor de handen - voor een microbiom in balans
 • intensiveert de verzorging van droge, gebarsten handen, bijv. door veelvuldig handen te wassen
 • Verwijdert ziektekiemen zoals bacteriën en virussen - dankzij antibacteriële, antivirale MicroSilver BG™.
 • PLUS: ZIN'CÎTETM beschermt tegen milieu-invloeden zoals UVA/UVB-stralen.
 • PLUS: Dexpanthenol biedt intensieve verzorging en vocht
 • direct en langdurig effect: netvormige beschermfolie door zilverdeeltjes

  €23,99


 • Vergelijkbare producten

  Microsilver Plus Handbeschermingsset

  Microsilver Plus Handbeschermingsset

  €32,39 €46,38

  Microsilver Plus Handbeschermingsset

  Bescherm je handen tegen bacteriën en virussen, en verzorg ze tegelijkertijd met deze handbeschermingsset van LR Microsilver Plus.HandcrèmeDe handcrème heeft e..

  €32,39 €46,38