• Set Wellness

Set Wellness

LR ALOE VIA Aloë Vera Facial Peeling - voor een zacht verfijnde teint.

De zachte LR ALOE VIA Aloë Vera Skin Refining Facial Scrub met 50 % aloë vera reinigt het gezicht tot diep in de poriën. Fijne peelingkorrels verwijderen voorzichtig dode huidcellen en fijne vuildeeltjes. Het hoge gehalte aan aloë vera werkt regenererend en maakt de huid gladder en soepeler. Biologisch extract van wilde roos wordt gewaardeerd om zijn verstevigende werking. Het zou de huidstructuur versterken en bovendien hydrateren. De exfoliërende korrels verwijderen voorzichtig overtollige huidschilfers - waardoor de huid weer gaat stralen.


LR ALOE VIA Aloë Vera Express Hydraterend Gezichtsmasker

Als je gezicht weer aanvoelt als een droge woestijn, is het tijd voor een echte vochtboost. Het LR ALOE VIA Aloë Vera Express Hydraterend Gezichtsmasker is een snelle remedie voor de droge huid. In slechts 3 minuten voorziet het masker de huid van tot 95% meer vocht*. 50% aloë vera gel, biologisch extract van wilde roos en een combinatie van Aquaxyl en Aquapront (TM) laten de teint stralen en er fris uitzien. De huid wordt elastischer en de vochtbalans wordt verbeterd.


*bevestigd op basis van een corneometermeting op 20 proefpersonen door het Dermatest Institute in januari 2017.

Inhoud 2x 75 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


Set Wellness


 • De kit bevat :
 • LR ALOE VIA Aloë Vera Gezichtsscrub
 • LR ALOE VIA Aloë Vera Express Hydraterend Gezichtsmasker

  €38,48


 • Vergelijkbare producten

  Aloë Vera - gezichtsmasker

  Aloë Vera - gezichtsmasker

  €21,79

  Aloë Vera - gezichtsmasker

  Aloe Vera - gezichtsmaskerAls het gezicht weer als een droge woestijn aanvoelt, is het tijd voor een echte vochtboost. Met het LR ALOE VIA AloE VIA Aloë Vera E..

  €21,79

  Aloë Vera - gelaatspeeling

  Aloë Vera - gelaatspeeling

  €16,69

  Aloë Vera - gelaatspeeling

  Aloe Vera - gelaatspeelingLR ALOE VIA Aloë VIA Aloë Vera Facial Scrub - voor een zacht geraffineerde huidstructuur.De zachte LR ALOE VIA ALOE VIA Aloë Vera Skin..

  €16,69