• LR Soul of Nature Strong Soul Roll-on

Reboot to go


Doe nieuwe energie op - waar je ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Strong Soul Roll-on kun je dit gemakkelijk overal en in een mum van tijd doen. Houd de roller altijd bij je en breng hem direct op de huid aan. De geurende kracht van de 100% natuurlijke essentiële oliën van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder geeft u een versterkt gevoel van welzijn en meer energie.


Dankzij het dubbele instant effect ervaart u warmte op uw huid en volledige kracht voor uw lichaam - heel gemakkelijk, heel snel en op een volkomen natuurlijke manier.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Den RMenthol, C13-15 alkanen, Cinnamomum Camphora schorsolie, Parfum (geur), Limoneen, Vanillyl Butyl Ether, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymeer, Linalool, Citral, Citronellol, Cumarine, Geraniol, Eugenol


Toepassing

Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan over de huid op de polsen, slapen of nekgebied en voel het energieke, stimulerende onmiddellijke effect voor een helder hoofd. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een verkwikkende feel-good routine en is de ideale oplossing om de verkwikkende geur van de Strong Soul aromawereld onderweg te krijgen, handig en snel.

Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kinderen houden.


FAQ

Pepermunt en eucalyptus (topnoot):

Twee experts voor verfrissing in één. Met zijn frisse, heldere, koele geur heeft pepermunt een activerende, verhelderende, verkwikkende en versterkende werking. Eucalyptus verfrist en activeert bovendien het welzijn.

Tijm (hartnoot):

Zelfs het woord "thymus" = "moed" onthult dat tijm versterkt, activeert en moed kan geven.

Zijn sterke, kruidachtige geur is ook stimulerend en verfrissend.

Ceder (basisnoot):

Balsemiek, houtachtig, warm - cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen.


Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Strong Soul Roll-on

 • Productcode: 26123
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Effectieve metgezel voor een helder hoofd, overal en onderweg.
 • Met uniek HOT-COLD-COMPLEX dat afleidt van spanning
 • Met 99% natuurlijke ingrediënten in het product*, waaronder 100% natuurlijke essentiële oliën van pepermunt, eucalyptus, tijm, ceder.

  €16,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Strong Soul Geurmengeling

  LR Soul of Nature Strong Soul Geurmengeling

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Geurmengeling

  Het perfecte mengsel van geuroliën voor uw energieke woonsfeer.Wil je je batterijen opladen? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Strong Soul ge..

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  Een lichaamscrème voor een vitaliserende geur- en verzorgingservaring.Laad uw batterijen op met de fris geurende en voedende LR Strong Soul Body Crea..

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  €16,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een sterke ziel.Helemaal opgefrist en wel, elke ochtend onder de douche. De douchegel LR Strong Sou..

  €16,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  €156,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  ToepassingIn een geurverspreiderGebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur,..

  €156,99