• LR Soul of Nature Strong Soul Geurmengeling

Het perfecte mengsel van geuroliën voor uw energieke woonsfeer.


Wil je je batterijen opladen? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Strong Soul geurolie melange met behulp van een geurdrager (bijv. diffuser of geurlamp). Dompel jezelf onder en herwin je energie.


De oliecompositie van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder is de perfecte geursymbiose voor iedereen die zijn huis een vitaliserende sfeer wil geven op basis van natuurlijke etherische oliën.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; Pin-2(3)-een; p-Mentha-1,4-dieen; Linalylacetaat; Geraniol; Geranylacetaat


Toepassing

Geurmengsel voor kamergeuren in een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een verstuiver voor kamergeuren, bv. 3-4 druppels in de verstuiver doen en max. 3 keer per dag gedurende 1 uur verstuiven. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een activerende welzijnsroutine.


WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN


Doe een paar druppels in een met water gevulde geurlamp, diffuser of geursteen en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan allergische reacties veroorzaken. Indien medisch advies nodig is, verpakking of etiket bij de hand houden.Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met plaatselijke en landelijke voorschriften.


FAQ

Pepermunt en eucalyptus (topnoot):

Twee experts voor verfrissing in één. Met zijn frisse, heldere, koele geur heeft pepermunt een activerende, verhelderende, verkwikkende en versterkende werking. Eucalyptus verfrist en activeert bovendien het welzijn.

Tijm (hartnoot):

Zelfs het woord "thymus" = "moed" onthult dat tijm versterkt, activeert en moed kan geven.

Zijn sterke, kruidachtige geur is ook stimulerend en verfrissend.

Ceder (basisnoot):

Balsemiek, houtachtig, warm - cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen.


Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Strong Soul Geurmengeling

 • Productcode: 26120
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Geur olie mix van pepermunt, eucalyptus, tijm, ceder
 • Voor een energieke sfeer in uw huis
 • Voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren
 • 100 % natuurlijke essentiële oliën
 • let op toepassing

  €27,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Body Cream

  Een lichaamscrème voor een vitaliserende geur- en verzorgingservaring.Laad uw batterijen op met de fris geurende en voedende LR Strong Soul Body Crea..

  €27,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  €16,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

  De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een sterke ziel.Helemaal opgefrist en wel, elke ochtend onder de douche. De douchegel LR Strong Sou..

  €16,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Roll-on

  LR Soul of Nature Strong Soul Roll-on

  €16,99

  LR Soul of Nature Strong Soul Roll-on

  Reboot to goDoe nieuwe energie op - waar je ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Strong Soul Roll-on kun je dit gemakkelijk overal en in een mu..

  €16,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  €156,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  ToepassingIn een geurverspreiderGebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur,..

  €156,99