• LR Soul of Nature Relaxed Soul Geurmengsel

De perfecte geur olie mix voor een ontspannen feel-good sfeer


U wilt even weg uit uw stressvolle dagelijkse leven en genieten van ontspannende momenten thuis? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Relaxed Soul geurolie melange met behulp van een geurdrager. Leun achterover, sluit je ogen en geniet.


De oliecompositie van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout is de perfecte geursymbiose die een kalmerend en ontspannend effect kan hebben op uw welzijn, vooral 's avonds en bij het slapengaan.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Linalylacetaat; (R)-p-mentha-1,8-dienen; kamfer; pin-2(3)-een; geraniol; 3,7,7-trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-ene; geranylacetaat


Toepassing

Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager:

Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3x daags gedurende 1 uur vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Voeg, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels toe aan het kommetje dat al met water gevuld is en laat het verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een ontspannende feel-good routine. Tip: Creëert een ontspannende feel-good sfeer in de slaapkamer.


WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:


Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. / Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.


FAQ

Bergamot (topnoot):

De fruitige, wrange, lichte geur van bergamot heeft een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere citrusoliën.

Lavendel en neroli (hartnoot):

De kruidachtig-bloemig geurende olie van lavendel wordt ook wel de "olie van het midden" genoemd. Het heeft een ontspannende, kalmerende werking en bevordert zo een goede nachtrust. Neroli heeft een bloemige en poederachtige geur en heeft een kalmerend, versterkend en stemmingsverhogend effect.

Sandelhout (basisnoot):

De balsamico-warme en zoet ruikende olie van sandelhout heeft een aardende, kalmerende en balancerende werking. Er wordt ook gezegd dat het een slaapverwekkend effect heeft.

Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Relaxed Soul Geurmengsel

 • Productcode: 26100
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Geur olie mix van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout.
 • Voor een ontspannen feel-good sfeer in uw huis
 • Voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren
 • 100 % natuurlijke essentiële oliën
 • Gevaar: volg de instructies onder "Toepassing

  €27,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Body Butter

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Body Butter

  €27,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Body Butter

  Een body butter voor een ontspannende geur- en verzorgingservaring.Ontspan - voordat je naar bed gaat met de rustgevend geurende en verzorgende LR Rel..

  €27,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul room- en kussenspray

  LR Soul of Nature Relaxed Soul room- en kussenspray

  €16,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul room- en kussenspray

  Spuit pure ontspanning!Ontspan - en creëer een feel-good sfeer in uw huis of onderweg met de LR Relaxed Soul Pillow en Room Spray, die u zullen helpen..

  €16,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Roll-On

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Roll-On

  €16,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Roll-On

  Ontspanning om te gaanOntspan - waar je ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Relaxed Soul Roll-on kun je dit overal en in een handomdraai doen...

  €16,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Douchegel

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Douchegel

  €16,99

  LR Soul of Nature Relaxed Soul Douchegel

  De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een ontspannen ziel.Ontspan - volledig verzorgd onder de douche. De LR Relaxed Soul douchegel met e..

  €16,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  €156,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  ToepassingIn een geurverspreiderGebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur,..

  €156,99