• LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

Aroma kracht in een set


Hoe wil je je nu voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat u inspireren door de LR Aroma Olie Set en creëer in een handomdraai uw eigen individueel geurende lichaamsverzorging/massage olie voor uw persoonlijk welzijn. De verscheidenheid aan oliën maakt het u gemakkelijk uw favorieten te vinden. Gewoon de LR verzorgingsolie met de LR Soul of Nature etherische oliën volgens onze DIY recepten mengen, kort schudden, klaar!


De verzorgende olie van LR geeft u een fluweelzacht, soepel huidgevoel. Dankzij amandel- en jojoba-olie en aloë vera-olie-extract wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdroging. In combinatie met de essentiële oliën kunt u de aroma's op uw huid en via uw neus ervaren.


Ervaar de geurende kracht van de essentiële enkelvoudige oliën ook voor kamergeuren in een geurdrager en verander uw huis in een heerlijk geurende oase van welzijn.


*NOI=natuurlijke oorsprongsindex volgens DIN 16128

Toepassing

Nooit onverdund op de huid aanbrengen!


In een geurverspreider:

Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3 keer per dag 1 uur lang vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.

Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.

Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.


WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:


Gevaar: Het is van essentieel belang dat de afzonderlijke oliën niet worden ingeslikt en niet puur op de huid worden gebruikt. Het wordt aanbevolen alleen te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Voor gebruik tijdens de zwangerschap een arts of een verloskundige raadplegen.

verloskundige voor gebruik. Niet geschikt voor consumptie. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik het desbetreffende veiligheidsinformatieblad of productetiket.

Sluit het deksel altijd goed af en bewaar het op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.


FAQ

De moeite waard om te weten:

Kies dagelijks uw individueel geurende essentiële oliën naargelang uw stemming en ontdek de verschillende samenstellingen van essentiële geuroliën die uw welzijn positief kunnen beïnvloeden. Hoe? Ruiken is een biochemisch proces. Wanneer reukzintuigcellen in contact komen met geurmoleculen, sturen ze elektrische signalen naar de hersenen, naar het limbisch systeem. De geurprikkel wordt dus via de zenuwen naar de hersenen geleid en de informatie passeert daar verschillende gebieden. Gevoelens en emoties worden er getriggerd en zo kan onze stemming positief worden beïnvloed.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

 • Productcode: 26090
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Set bestaande uit acht natuurzuivere essentiële oliën en één LR verzorgende olie.
 • Elke essentiële olie heeft zijn eigen individuele geur
 • De geurende kracht van de oliën heeft een positieve invloed op het welzijn en de stemming
 • 100 % natuurzuivere essentiële oliën
 • let op toepassing
 • LR verzorgende olie met 97 % natuurlijke ingrediënten in het product*.

  €175,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Cederolie

  LR Soul of Nature Cederolie

  €10,99

  LR Soul of Nature Cederolie

  Een natuurlijke essentiële olie met een aardend en opbeurend geureffectHeb je zin in versterking en innerlijke stabiliteit? Haal diep adem en voel hoe..

  €10,99

  LR Soul of Nature Sinaasappelolie

  LR Soul of Nature Sinaasappelolie

  €10,99

  LR Soul of Nature Sinaasappelolie

  Een natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur.Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw stemming op natuurlijke en positi..

  €10,99

  LR Soul of Nature Citroenolie

  LR Soul of Nature Citroenolie

  €14,99

  LR Soul of Nature Citroenolie

  Een natuurlijke essentiële olie met een activerende en stemmingsverbeterende geur.Voel je gemotiveerd en verfrist. Ik voel me overal goed! De LR Soul ..

  €14,99

  LR Soul of Nature Eucalyptus Olie

  LR Soul of Nature Eucalyptus Olie

  €15,99

  LR Soul of Nature Eucalyptus Olie

  Een natuurlijke essentiële olie met een vitaliserende en verkwikkende geur.Laat niets je tegenhouden en begin actief. De verfrissende geur van LR Soul..

  €15,99

  LR Soul of Nature Pepermunt Olie

  LR Soul of Nature Pepermunt Olie

  €21,99

  LR Soul of Nature Pepermunt Olie

  Een natuurlijke essentiële olie met activerend en verhelderend geureffect.Hou het hoofd koel en herwin je innerlijke kracht. De koele geur van LR Soul..

  €21,99

  LR Soul of Nature Lavendelolie

  LR Soul of Nature Lavendelolie

  €27,99

  LR Soul of Nature Lavendelolie

  Een natuurlijke essentiële olie met een ontspannende geur.Ontspan en vervul uw verlangen naar een rustgevende slaap. De bloemige geur van LR Soul of ..

  €27,99

  LR Soul of Nature Tijmolie

  LR Soul of Nature Tijmolie

  €36,99

  LR Soul of Nature Tijmolie

  Een natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.Blijf geconcentreerd en actief. Met de tijmolie van LR Soul of Nature ..

  €36,99

  LR Soul of Nature Bergamotolie

  LR Soul of Nature Bergamotolie

  €36,99

  LR Soul of Nature Bergamotolie

  Een natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect.Wil je je goed en verfrist voelen? De citrusgeur van de B..

  €36,99