• LR Soul of Nature Lavendelolie

Een natuurlijke essentiële olie met een ontspannende geur.


Ontspan en vervul uw verlangen naar een rustgevende slaap. De bloemige geur van LR Soul of Nature Lavendelolie geeft u rustgevende momenten van welzijn en begeleidt u zachtjes naar de wereld van uw dromen.


Ervaar de ontspannende geur van de 100% natuurlijke lavendelolie op verschillende manieren - op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het ontspannende effect van dichtbij. Om de kamer te begeuren, gebruikt u een geurdrager zoals een geurlamp of een verstuiver en ademt u diep in.


Voel hoe de geurende kracht van lavendelolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.


Geurprofiel: Bloemig, fris, kruidig

Geureffect: kalmerend, ontspannend, balancerend

Oorsprong: Bulgarije


*Let op het punt "Toepassing".

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Geurolie 90063-37-9 (Lavendel, Lavandula angustifolia, extract)


Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!


In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een verstuiver voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de verstuiver doen en max. 3 keer per dag 1 uur verstuiven. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.

Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.

Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.


WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:


Gevaar: Uitstekend geschikt als geurolie voor kamergeuren, voor wellness, voor het aromatiseren van LR Care Oil of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.


FAQ

Lavendel is een aromatisch kruid, groeit tot een meter hoog en wordt van juli tot augustus geoogst en gedroogd. De zogenaamde "olie van het midden" staat bekend om zijn hoofdzakelijk kalmerende werking en werd reeds in het oude Rome gebruikt voor het wassen. Vandaar de afleiding van de naam uit het Latijn - "lavare" betekent "wassen".

Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Lavendelolie

 • Productcode: 26085
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Bloemengeur die de ziel ontspant en zo de slaap ondersteunt
 • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
 • 100 % natuurlijke essentiële olie
 • Botanische naam: Lavandula Angustifolia
 • let op toepassing

  €27,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  €175,99

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  Aroma kracht in een setHoe wil je je nu voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat u inspireren door de LR Aroma Olie Set en creëer in een handomd..

  €175,99