• LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On

LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On

Balance to go
Laat nu los - waar je ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Hopeful Soul Roll-on kunt u dit overal en in een handomdraai doen. Houd de roller altijd bij je en breng hem direct op de huid aan. De geurende kracht van de 100% natuurlijke essentiële oliën van bergamot, roos, Roomse kamille en sandelhout geeft u een evenwichtig welzijn en innerlijk evenwicht.

Dankzij de dubbele instantwerking ervaart u warmte op de huid en puur evenwicht voor het lichaam - heel ongecompliceerd, heel snel en op een volkomen natuurlijke manier.

Ingrediënten

ingrediënten: C13-15 Alkanen, Isoamyllauraat, Propyleenglycol Diheptanoaat, Parfum (Geur), Vanillyl Butyl Ether, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymeer, Citronellol, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral

Toepassing

Rol de roller 1-2 keer heen en weer over de huid op de pulsatiepunten op de pols en in de nek en voel de effectieve werking.

De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een harmoniserende welzijnsroutine en is de ideale oplossing om onderweg snel en gemakkelijk de balancerende geur van de Hopeful Soul aromawereld aan te brengen.

Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

FAQ

Bergamot (topnoot):

De fruitige, wrange, lichte geur van bergamot heeft een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere citrus oliën.

Roos en Roomse kamille (hartnoot):

Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking. Roomse kamille ontspant en heeft een balancerende werking.

Sandelhout (basisnoot):

De balsamico-warme en zoet ruikende olie van sandelhout heeft een harmoniserende, balancerende en aardende werking.

Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On


 • Effectieve metgezel voor evenwicht onderweg
 • Met dubbele onmiddellijke werking: verwarmende werking op de huid en innerlijke balans voor het lichaam
 • Met 99% natuurlijke ingrediënten in het product*, waaronder 100% natuurlijke essentiële oliën van bergamot, roos, roomse kamille en sandelhout

  €17,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  €29,79

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body ButterEen body butter voor een evenwichtige geur- en verzorgingservaring.Laat je nu gaan - met de harmonieus geurende en ver..

  €29,79