• LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmengsel

De perfecte mix van geuroliën voor een evenwichtige feel-good sfeer.


Wil je iets goeds doen voor jezelf en genieten van me-momenten? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Hopeful Soul geurolie melange met behulp van een geurdrager. Kom tot vrede en tot jezelf.


De oliecompositie van bergamot, roos, roomse kamille en sandelhout is de perfecte geursymbiose voor iedereen die zijn huis een harmoniserende, evenwichtige sfeer wil geven op basis van natuurlijke essentiële oliën.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; Geranylacetaat; Geraniol; Linalylacetaat; Pin-2(3)-en


Toepassing

Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager:

Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan allergische huidreacties veroorzaken. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Houd verpakking of etiket bij de hand als medisch advies nodig is. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Tip: Creëert een harmoniserende, evenwichtige werksfeer in werkkamers en thuiskantoren.


VEILIGHEIDSINSTRUCTIES:


Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan allergische huidreacties veroorzaken. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Houd verpakking of etiket bij de hand als medisch advies nodig is. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.


FAQ

Bergamot (topnoot):

De fruitige, wrange, lichte geur van bergamot heeft een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere citrus oliën.

Roos en Roomse kamille (hartnoot):

Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking. Roomse kamille ontspant en heeft een balancerende werking.

Sandelhout (basisnoot):

De balsamico-warme en zoet ruikende olie van sandelhout heeft een harmoniserende, balancerende en aardende werking.

Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmengsel

 • Productcode: 26110
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Geur olie mix van bergamot, roos, Roomse kamille, sandelhout
 • Voor een evenwichtige feel-good sfeer in uw huis
 • Voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren
 • 100 % natuurlijke essentiële oliën
 • let op toepassing

  €27,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Douchegel

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Douchegel

  €16,99

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Douchegel

  De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een zorgeloze ziel.Laat nu maar gaan. Helemaal verzorgd onder de douche. De LR Hopeful Soul Shower ..

  €16,99

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  €27,99

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Body Butter

  Een body butter voor een evenwichtige geur- en verzorgingservaring.Laat je nu gaan - met de harmonieus geurende en verzorgende LR Hopeful Soul Body B..

  €27,99

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On

  €16,99

  LR Soul of Nature Hopeful Soul Roll-On

  Balance to goLaat nu los - waar je ook bent en natuurlijk onderweg! Met de LR Hopeful Soul Roll-on kunt u dit overal en in een handomdraai doen. Houd..

  €16,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  €156,99

  LR Soul of Nature 4 Moods set

  ToepassingIn een geurverspreiderGebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur,..

  €156,99