• LR Soul of Nature Eucalyptus Olie

Een natuurlijke essentiële olie met een vitaliserende en verkwikkende geur.


Laat niets je tegenhouden en begin actief. De verfrissende geur van LR Soul of Nature Eucalyptus Olie zal u helpen om gemotiveerd, sterk en geconcentreerd te blijven.


Ervaar de vitaliserende geur van de 100% natuurlijke eucalyptusolie op verschillende manieren - op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het vitaliserende effect dicht bij uw huid. Om de kamer te begeuren, gebruikt u een geurdrager zoals een geurlamp of een verstuiver en ademt u diep in.


Voel hoe de geurende kracht van eucalyptusolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.


Geurprofiel: Fris, helder, kamferachtig.

Geur effect: Vitaliserend, activerend, focussend

Oorsprong: Portugal


*Let op het punt "Toepassing".

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Geur olie 84625-32-1 (Eucalyptus globulus, extract)


Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!


In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.

Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met geurlampreiniger.


WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:


Gevaar: Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.


FAQ

Eucalyptus is een van de belangrijkste geneeskrachtige planten van de Aboriginals. Er zijn wereldwijd ongeveer 600 verschillende soorten. Met een hoogte tot 100 m behoren de bomen tot de hoogste loofbomen op aarde.

Inhoud
Inhoud 10 ml

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!


LR Soul of Nature Eucalyptus Olie

 • Productcode: 26084
 • Beschikbaar: Op voorraad
 • Vitaliserende geur die lichaam en geest versterkt
 • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
 • 100 % natuurlijke essentiële olie
 • Botanische naam: Eucalyptus Globulus
 • let op toepassing

  €15,99


 • Vergelijkbare producten

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  €175,99

  LR Soul of Nature Natuur Aroma Olie Set

  Aroma kracht in een setHoe wil je je nu voelen? Gesterkt, gelukkig of ontspannen? Laat u inspireren door de LR Aroma Olie Set en creëer in een handomd..

  €175,99